Νέα ραντεβού στο Σύνταγμα και στις πλατείες όλης της χώρας έχουν δώσει σήμερα από τις 19:00 το απόγευμα οι Αγανακτισμένοι.

Με σύνθημα "οι πλατείες είμαστε εμείς και είμαστε παντού", οι Αγανακτισμένοι επιστρέφουν δυναμικά με σκοπό να στείλουν ένα νέο ηχξρό μήνυμα στην κυβέρνηση.

"Ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε να είμαστε αποφασισμένοι και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι. Μέχρι να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ. Μέχρι να διώξουμε τις κυβερνήσεις και το σύστημα των αγορών και των τραπεζιτών", αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Αγανακτισμένοι πολίτες.

Χαρακτηρίζουν επίσης την 3η Σεπτεμβρη "ημερομηνία ορόσημο", αναφέροντας ότι "είναι η ημέρα, που μας θυμίζει την ματαίωση των πόθων του λαού για δημοκρατία, ελευθερία και αξιοπρέπεια. Που μας θυμίζει τα ψέματα και τον εμπαιγμό των εκάστοτε κυβερνώντων".

Εκτός όμως από τους Αγανακτισμένους, στους δρόμους θα βγουν σήμερα και οι φοιτητές οι οποίοι στις 18:00 το απόγευμα θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια για να διαμαρτυρηθούν για το νέο Νόμο Πλαίσιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Οι διαδηλωτές έχουν φτάσει ήδη στο Σύνταγμα και ενώνουν τις φωνές τους με τους "Αγανακτισμένους"