Συνάντηση με τους νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αγίου Νικολάου, είχε σήμερα το μεσημέρι (23/3), ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, προκειμένου να αναλυθούν ζητήματα που σχετίζονται με την λειτουργία της συγκεκριμένης δομής, που στο εξής εντάσσεται στο Δήμο.

“Όπως διαφαίνεται ξεκινάμε με καλές προοπτικές, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στην στελέχωση του Κοινωνικού  Παντοπωλείου με εξειδικευμένο προσωπικό. Ωστόσο -όπως τόνισε- επιθυμία της δημοτικής αρχής, είναι να διατηρηθεί και να διευρυνθεί έττι περισσότερο, το εθελοντικό σχήμα που ήδη υπάρχει σήμερα και κατά τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύει την παρουσία της ίδιας της κοινωνίας στην αντιμετώπιση των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών.

Να σημειώσουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπως και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, λειτουργεί τις τελευταίες μέρες στον χώρο , όπου στεγάζονταν το προηγούμενο διάσημα η Τ.Ε.Δ.Κ Λασιθίου.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο αρμόδιος για κοινωνικά θέματα αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μουδατσάκης, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου κ. Κωνσταντίνος Παπαντωνάκη καθώς και ο Γ.Γ του Δήμου κ. Γιάννης Στεφανάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook