Λίγο από την μία η αφόρητη ζέστη, λίγο από την άλλη ότι οι δύο ομάδες δεν έδειξαν και πολύ μεγάλη όρεξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο το φιλικό ΟΦΗ και Εργοτέλη που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο «Γεντί Κουλέ» δεν ανέδειξε νικητή με τις δύο ομάδες να τελειώνουν το παιχνίδι ισόπαλες 0-0.

Αυτό που είχε περισσότερο ενδιαφέρον στο ματς ήταν από την μία για τον κόσμο του ΟΦΗ να δει για πρώτη φορά τα επτά νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Βάντο, Σόουζα, Μπορντόν, Σουμπίνιο, Ταυλαρίδης, Κάρολ, Κατάι), και για τον κόσμο του Εργοτέλη που βρέθηκε στο γήπεδο να τεστάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών πριν από το σημαντικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική.

Από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ αυτό που ξεχώρισε και έδειξε πιο έτοιμος απ΄ όλους ήταν ο Βραζιλιάνος αριστερός μπάκ Βάντο που φανέρωσε αρκετές πτυχές του ταλέντου του. Παράλληλα και ο Ταυλαρίδης που έπαιξε σε όλο τον αγώνα για τον ΟΦΗ δέσποζε με την παρουσία του και την εμπειρία του στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τα υπόλοιπα νέα πρόσωπα ο Σουμπίνιο έδειξε κάποια καλά στοιχεία στο πρώτο μέρος, όπως και ο Σόουζα που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ούγγρος Μπορντόν εμφανίστηκε κάπως ανέτοιμος αλλά με μια δύο κινήσεις του μέσα στο γήπεδο έδειξε ότι όταν θα είναι έτοιμος θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Νίκου Αναστόπουλου για την μεσαία γραμμή.

Ο Κάρολ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα για να κριθεί ενώ ο Κατάι που έπαιξε στο πρώτο μέρος δεν έκανε κάτι το τρομερό.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Εργοτέλη ο Λεάλ και ο Φραγκουλάκης ήταν οι δύο παίκτες που ξεχώρισαν ενώ από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αυτός που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ήταν ο νεαρός Χαντί που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ προβλημάτισε με την απόδοση του σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Κουτσιανικούλης από τον οποίο ο Νίκος Καραγεωργίου περιμένει περισσότερα στη συνέχεια.

Το φίλμ του αγώνα

12’ Ο Φραγκουλάκης θα δώσει στον Λεάλ μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ στην αριστερή πλευρά, ο Ουρουγουανός θα κάνει το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Βάντο, στην πρώτη καλή φάση του αγώνα.
14’ Καλή προσπάθεια για τον Εργοτέλη με τον Φραγκουλάκη να βρίσκει τον Μπούντιμιρ, το πλασέ του οποίου θα περάσει λίγο άουτ απο το κάθετο δοκάρι του Κάρολ.
16΄Πρώτη καλή φάση για τον ΟΦΗ με τον Σουμπίνιο να βγάζει μόνο του τον Καμπάνταη μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη, αλλά ο Πίρσον θα βγει και θα μπλοκάρει τη μπάλα πριν προλάβει ο επιθετικός του ΟΦΗ να κάνει το σουτ.
19’ Μακρινό φάουλ του Γιαλούση η μπάλα θα φτάσει στο ύψος της περιοχής, ο Μπούντιμιρ θα κάνει τη γυριστή κεφαλιά για να μπλοκάρει εύκολα ο Κάρολ.
25’ Φάουλ σε πολύ καλή θέση για τον Εργοτέλη, λίγο έξω απο την περιοχή του ΟΦΗ απο την αριστερή πλευρά την εκτέλεσή του θα αναλάβει ο Φραγουλάκης με τη μπάλα να περνά πάνω απο το δοκάρι του Κάρολ.
28’ Με εντυπωσιακό τρόπο ο Λεάλ θα περάσει απο αριστερά τον Γαλανόπουλο, θα κάνει το πλασέ στην κλειστή γωνία του Κάρολ, για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.
59’ Ενώ στον αγώνα δεν έχει ακόμα κάποια καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, απο τα μεγάφωνα του γηπέδου ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ζόρντι Λόπες για δύο χρόνια. Στο άκουσμά της οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ξέσπασαν σε έντονα χειροκροτήματα.
60’ Αλλαγές για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Ρομάνο πέρασε ο Ρέντζας και ο Χαντί στη θέση του Λεάλ.
69’ Αλλαγή για τον ΟΦΗ, στη θέση του Παπουλή πέρασε ο Πίτσος).
72’ Αλλαγές για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Γιαλούση πέρασε ο Σασιασβίλι, στη θέση του Ολίσε πέρασε ο Μπέτο και σε αυτή του Μπούντιμιρ ο Μπρούνο.
80’ Μετά το ελεύθερο του Κάρολ η μπάλα θα φτάσει στον Ζορμπά, το αδύναμο πλασέ του οποίο θα μπλοκάρει εύκολα ο Αθανασίου.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Βάντο, Γεωργίου (46’ Σόουζα), Ταυλαρίδης, Κάταϊ (46’ Μποντόρ), Κάλαϊτζιτς (46’ Ζορμπάς), Βερόν (46’ Ρόβας), Σουμπίνιο (46’ Ουκάρ), Παπουλής (69’ Πίτσος), Καμπάνταης.

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου):
Πίρσον (46΄Αθανασίου), Σαρρής, Χίμπλιγκερ (46’ Γιοβάνοβιτς), Βίσιο (46’ Νταντόμο), Γιαλούσης, Ολίσε (72’ Μπέτο), Κυριακίδης (46’ Σίλβα Ζούνιορ), Φραγκουλάκης (46’ Κουτσιανικούλης), Ρομάνο (60’ Ρέντζας), Λεάλ (60’ Χαντί), Μπούντιμιρ (72’ Μπρούνο).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook