Ο 82χρονος ελαιοπαραγωγός εξύβρισε τον 27χρονο δράστη και στην συνέχεια άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο με το οποίο τον σημάδεψε απειλώντας να τον πυροβολήσει

Ξεχείλισε η οργή ενός ηλικιωμένου αγρότη στη Γέρα της Λέσβου όταν έπιασε στα πράσα ένα νεαρό αλλοδαπό που είχε «σηκώσει», όχι ένα ή δυο, αλλά περισσότερα από 100 κιλά (!) ελιές μέσα από το αγρόκτημά του και δεν δίστασε να σηκώσει όπλο!

Ο 82χρονος ελαιοπαραγωγός εξύβρισε τον 27χρονο δράστη και στην συνέχεια άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο με το οποίο τον σημάδεψε απειλώντας να τον πυροβολήσει. Ο αλλοδαπός αναγκάστηκε να παρατήσει το κλεμμένο φορτίο, αλλά λίγο αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη για κλοπή.

Όμως, ο 27χρονος αποκάλυψε στους αστυνομικούς όσα προηγήθηκαν, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο 82χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε μαζί του στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και εξύβριση, ενώ το κυνηγετικό του όπλο κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook