Ξεκινούν τα δωρεάν σεμινάρια #GrowYourBusiness-Digital Training για το 2018 

Από την Ρόδο και την Καλαμάτα ξεκινούν φέτος τα  δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια #GrowYourBusiness  της COSMOTE, που στόχο έχουν να προσφέρουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις γνώσεις και τα εφόδια που χρειάζονται προκειμένου να αναπτυχθούν και να λειτουργήσουν πιο αποδοτικά.

«Το 2017, η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα του #GrowYourBusiness, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αυτό αποδεικνύει ότι οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα της χρήσης ψηφιακών μέσων για την πρόοδο και την ανάπτυξή τους και αναζητούν τρόπους για να το πετύχουν. Γι’ αυτό, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και φέτος τα δωρεάν σεμινάρια σε περισσότερες ελληνικές πόλεις, ενώ στόχος μας είναι, μέσα στο 2018, να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα με ακόμη πιο εξειδικευμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις για  τις επιχειρήσεις», δήλωσε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Εταιρικών και Επιχειρησιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Θάνος Φαλάγγας.   

Το 2017, στα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα της COSMOTE συμμετείχαν πάνω από 1.800 επιχειρήσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης. Στο πλαίσιο του #GrowYourBusiness οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα  να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και τις καταναλωτικές συνήθειες της digital εποχής, να ανακαλύψουν τον κόσμο των social media και να εξοικειωθούν με τα νέα τεχνολογικά εργαλεία.

Τα σεμινάρια σε Ρόδο και Καλαμάτα 

Το πρόγραμμα του #GrowYourBusiness – Digital Training για το 2018, εγκαινιάζουν η Ρόδος και η Καλαμάτα, στις 18 και 25 Απριλίου αντίστοιχα. Στην Ρόδο, τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 18 Απριλίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου «Γεώργιος Β. Καραγιάννης») και στην Καλαμάτα, την Τετάρτη 25 Απριλίου (ξενοδοχείο HORIZON BLU). Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ειδικό microsite συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

 

Η COSMOTE στηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων  

Με έμφαση στην ψηφιακοποίηση και την ευελιξία, η COSMOTE προσφέρει προηγμένα ψηφιακά εργαλεία – λύσεις που βοηθούν τις μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να λειτουργήσουν πιο αποδοτικά.

«Στην COSMOTE όραμά μας είναι να στηρίξουμε την πρόοδο των επιχειρήσεων και να τις βοηθήσουμε ώστε να μεταβούν στη νέα ψηφιακή εποχή. Για τον σκοπό αυτό, αναπτύσσουμε υπηρεσίες που ενισχύουν την αποδοτικότητα, τη συνεργασία και την απομακρυσμένη πρόσβαση και συνεχίζουμε να εκπαιδεύουμε τους επαγγελματίες για τα οφέλη της ψηφιακής εποχής», προσέθεσε ο κ. Φαλάγγας. 

Παράλληλα, η COSMOTE βοηθάει στον μετασχηματισμό του δημοσίου τομέα, μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης σημαντικών έργων, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, αλλά και των εργαζομένων στις δημόσιες υπηρεσίες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία συμμετοχής, στο www.growyourbusiness.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook