«Πήρα το 45άρι όπλο του πατέρα μου από το συρτάρι και απλώς το έβαλα στο στόμα μου».

O Greg Barret, πριν από 40 χρόνια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του εξαιτίας του ανελέητου bullying που αντιμετώπιζε στο σχολείο. Δεν ξέχασε ποτέ και ακόμη κι αν πέρασαν τόσα χρόνια κατάφερε να καταγγείλει τον βασανιστή του και να ζητήσει δικαιοσύνη.    

«Το όνομα μου από καιρό είχε μετατραπεί σε Γκρεγκ ο Γκέι. Στο bullying συμμετείχαν οι δάσκαλοι, οι μαθητές, ακόμη και οι σχολικοί προπονητές. Δεν είχα πού να στραφώ», εξήγησε ο μεσήλικας πλέον μπροστά σε ειδική σχολική επιτροπή του Γυμνασίου West Memorial.   

«Μια μέρα την ώρα του μεσημεριανού, με στρίμωξαν στις τουαλέτες, μου έχωσαν το κεφάλι στη λεκάνη και μετά με κλωτσούσαν όσο εγώ ήμουν πεσμένος κάτω. Όταν σύρθηκα μέχρι το γραφείο του διευθυντή για να του δείξω τι μου έκαναν, μου είπε: “Αυτά τα παιδιά θα μεγαλώσουν μια μέρα. Μην ανησυχείς, δεν θα είναι πάντα έτσι”», εξήγησε ο Barret και μετά η κουβέντα του πήρε μία μάλλον αναπάντεχη τροπή.   

«Lance Hindt, εσύ ήσουν που εκείνη τη μέρα μου πίεσες το κεφάλι μέσα στη λεκάνη», είπε ο άντρας και πρακτικά απευθυνόταν στον σημερινό σχολικό σύμβουλο, η αντίδραση του οποίου ήταν απλώς να ξεσπάσει σε γέλια, ο οποίος και διέψευσε την κατηγορία.   

Η εξέλιξη στη ζωή των δύο αντρών δικαιώνει τον επίλογο του Barret: «Το θέμα είναι ότι δεν υπήρχε κανείς εντός σχολικού συστήματος για να με βοηθήσει»… 

lifo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook