Σκοπός της πασχαλινή αγοράς είναι η ενίσχυση και διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς ομφαλικών βλαστοκυττάρων, μυελού των οστών, αιμοπεταλίων και ιστών και οργάνων σώματος.

Νηπιαγωγοί των Χανίων σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης» διοργανώνουν Πασχαλινή Αγορά από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 μέχρι και τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου στο Δημαρχείο Χανίων και ώρες 9πμ έως 2μμ και 5μμ έως 9μμ.

Σκοπός της πασχαλινή αγοράς είναι η ενίσχυση και διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς ομφαλικών βλαστοκυττάρων, μυελού των οστών, αιμοπεταλίων και ιστών και οργάνων σώματος.

Ακόμα τη Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 στις 6μμ στο Δημαρχείο Χανίων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά με την ανάγνωση παραμυθιού από την κα Κασιφαράκη Θηρεσία, κατασκευές και παιχνίδια.

Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία και τη δωρεά ομφαλικών βλαστοκυττάρων, μυελού των οστών, αιμοπεταλίων και ιστών και οργάνων σώματος από μέλη του Συλλόγου.

Ενημερώνονται οι γονείς που δώρισαν τα ομφαλικά βλαστοκύτταρα των παιδιών τους στη Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης (ΔηΤΟΒ) και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο “Civitel Akali Hotel”, ότι μπορούν να παραλάβουν το βραβείο τους από το Δημαρχείο Χανίων τις μέρες και ώρες που λειτουργεί η Πασχαλινή Αγορά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook