Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η υπό ανάθεση μελέτη μεταξύ του Δήμου, του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Υπουργείου Πολιτισμού,  που αφορά κατάθεση πρότασης  στο πρόγραμμα βιόσφαιρα της UNESKO ΟΧΕ, τα μονοπάτια Ε4, του Κουλέ, του παλαιού οικισμού της Αγίας Ρουμέλης.

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου στα γραφεία της Π.Ε. Ενότητας Χανίων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των Αντιπεριφεριαρχών κ.κ. Βουλγαράκη Απόστολο και Κολογερή Νικόλαο με τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Ζερβό Ιωάννη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Σοφούλη Πέτρο και Πρωτοπαπαδάκη Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Λιμενικό Ταμείου κ. Μανωλικάκη Κων/νο, την Προϊσταμένη Τεχνικής Υπηρεσίας Λ.Τ. κ. Σκουμπάκη Αρτεμισία, την Διευθύντρια Δ/νσης Δασών κ. Σκλαβάκη Πολύμνια, τον εκπρόσωπο του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, Δασολόγο κ. Κοντάκο Δημήτριο, τον Πολιτικό Μηχανικό του Δήμου κ. Μαραγκάκη Στυλιανό, τον Εκπρόσωπο Τ.Κ. Αγίας Ρουμέλης κ. Τζατζιμάκη Ιωάννη και κατοίκους της περιοχής.

Κυριότερα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών, η αναγκαιότητα αντιπυρικής μελέτης για την προστασία της περιοχής και η υπό ανάθεση μελέτη μεταξύ του Δήμου, του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Υπουργείου Πολιτισμού, με χρηματοδότηση της Αντιπεριφέρειας Χανίων που αφορά κατάθεση πρότασης  στο πρόγραμμα βιόσφαιρα της UNESKO ΟΧΕ, τα μονοπάτια Ε4, του Κουλέ, του παλαιού οικισμού της Αγίας Ρουμέλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook