Χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ η λεία των δύο ανδρών από την Αλβανία

Συνελήφθησαν χθες (22.03.2018)  στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20 και 22 ετών για απόπειρα κλοπής. Επιπλέον εξιχνιάστηκαν επτά (7) υποθέσεις κλοπών για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο αλλοδαπών.

Ειδικότερα, χθες (22.03.201) απογευματινές ώρες οι δύο αλλοδαποί εισήλθαν σε  οικία ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού κ επιχείρησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν αντικείμενα, η πράξη τους όμως έγινε αντιληπτή και διέφυγαν.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και  στη συνέχεια συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και μαχαίρι.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και  ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί κατά το χρονικό διάστημα από 01.01.2018  έως και την 20.03.2018  είχαν διαπράξει  επιπλέον επτά   κλοπές  σε οικίες.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν χρήματα ,κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας  τουλάχιστον 10.000 ευρώ και 3 χρυσές λίρες Αγγλίας.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook