Νοίκιαζε διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη με… αέρα και στη συνέχεια εμφανιζόταν σαν ιδιοκτήτης και εισέπραττε από υποψήφιους ενοικιαστές χρήματα, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαια.

Πρόκειται για έναν 56χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με τη zougla.gr, συνελήφθη από αστυνομικούς επειδή σε βάρος του εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις με ποινή φυλάκισης 20 μηνών για απάτη που κατηγορήθηκε ότι διέπραξε παλαιότερα.

Από την έρευνα όμως των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως μέσα στον προηγούμενο μήνα ο 56χρονος εμφανίστηκε σε δύο ιδιοκτήτες διαμερισμάτων σαν υποψήφιος ενοικιαστής, παίρνοντας μάλιστα τα κλειδιά των σπιτιών πριν παραδώσει προκαταβολές.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε σαν ιδιοκτήτης των δύο διαμερισμάτων και διαπραγματεύτηκε την ενοικίασή τους μαζί με άλλους ενοικιαστές. Συγκεκριμένα, φέρεται ότι εισέπραξε και για τα δύο διαμερίσματα προκαταβολές 750 ευρώ. Για να γίνει πειστικός, δεν δίστασε να υπογράψει και συμβόλαια με τους ενοικιαστές, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτε. Οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από έναν ιδιοκτήτη που το κατήγγειλε στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook