Συνάντηση Καλαντζάκη με τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας

Με την πρόεδρο και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας της δημοτικής παράταξης “Ιεράπετρα Νέα Πορεία” συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία των Αντιδημάρχων κ. Εμμανουήλ Λουτσέτη και κας Μαρίας Ρουμελιωτάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συνεργασία με την παρούσα Δημοτική Αρχή καθώς και για την προσωπική τους δουλειά και προσπάθεια και συνομίλησε μαζί τους για θέματα που αφορούν τη Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας.

Όπως δήλωσε ο κ Καλαντζάκης:

«Η Δημοτική Κοινότητα καλείται να επιτελέσει καθημερινά ένα πολύ σημαντικό έργο μεριμνώντας για τις ανάγκες της καθημερινότητας τόσο της πόλης όσο και των γύρω οικισμών.

Τα έργα που υλοποιούνται στη Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας για την καθημερινότητα, τον ηλεκτροφωτισμό, την καθαριότητα, το πράσινο, τις παιδικές χαρές, τις πεζοδρομήσεις, την οδοποιία και τα έργα ανάπλασης υπερβαίνουν τα 5.000.000€.

Στόχος όλων μας είναι η άμεση ολοκλήρωση των τρέχοντων έργων τα οποία προωθούν την ανάπτυξη και την πρόοδο της Ιεράπετρας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook