Η μικρότερη ηλικιακά ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, αυτή των Προ-Μίνι, θα βρεθεί το σαββατοκύριακο 24-25 Μαρτίου στο Ηράκλειο.

Οι μικροί αθλητές του Αντώνη Βασιλάκη θα λάβουν μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου ο ΑΟ Πλιτς Πλατς, όπου θα συμμετάσχει και ο ΝΟ Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Σε αγωνιστική δράση θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Μαρτίου η μικρότερη ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, αυτή των Προ-Μίνι.

Συγκεκριμένα, οι νεαροί πολίστες θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε τουρνουά που διοργανώνει στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου ο Α.Ο. Πλιτς Πλατς και στο οποίο επίσης θα πάρει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Ρεθύμνου.

Αναλυτικά η αποστολή για τον ΝΟΧ είναι η εξής:

Δήμου, Δραμηλαράκης, Ζουζούνης, Κοκογιαννάκης, Κρασαδάκης, Λαμπαθάκης, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μπενεβίδης, Μπιτζανάκης, Νικολακάκης, Πρωϊμάκης, Ριζονάκης, Σάχου, Σκαλίδης Ιωάννης, Σκαλίδης Κων/νος, Τζανακάκης, Χαρκιωλάκης, Χειλουδάκης.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Αντώνης Βασιλάκης.

Οι νικητές της κλήρωσης του Τμήματος Κανόε Καγιάκ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η κλήρωση του Τμήματος Κανόε Καγιάκ.

Παρόντες στην κλήρωση ήταν οι Αγγελάκης Εμμανουήλ, Ασημακόπουλος Αθανάσιος, Τσαμουρτζή Λία, Παπαδάκη Αρτεμις, Μανιτάκη Ρόδω, Κρητικάκη Μαρία και Πράπα Μυλωνάκη Χαρά.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

• Ο πρώτος λαχνός που κερδίζει ένα ρολόι CITIZEN από το Χρυσοχοείο Κυριακάκης είναι ο 1173.
• Ο δεύτερος λαχνός που κερδίζει μία action camera από το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Σκορδυλάκης είναι ο 2474.
• Ο τρίτος λαχνός που κερδίζει ένα ποδήλατο SECTOR 28 από το κατάστημα Bike Doctor είναι ο 1121.
• Ο τέταρτος λαχνός που κερδίζει ένα ρολόι POLAR από το κατάστημα Aqua Fit είναι ο 0792.

Ο Ν.Ο. Χανίων ευχαριστεί θερμά το Χρυσοχοείο Κυριακάκης για την ευγενική χορηγία, καθώς και τα καταστήματα Σκορδυλάκης, Bike Doctor και Aqua Fit για την προσφορά τους στο Τμήμα.

 

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook