Θλίψη και πένθος για τον αδικοχαμένο, πατέρα, ποδηλάτη, επιχειρηματία 

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην τοπική κοινωνία για τον χαμό του 36χρονου Χανιώτη Μανώλη Αγριμάκη ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Παρασκευής  στους Λάκκους Ομαλού, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ ήταν στο ποδήλατό του.

Ο  Μανώλης Αγριμάκης  πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ήταν ένας εκ των ιδιοκτητών της καφετέριας “Μαγικό Φίλτρο” που βρίσκεται στο κέντρο των Χανίων. 

Είχε πάθος με το ποδήλατο και ήταν μέλος του Ποδηλατικού Συλλόγου Χανίων ΤΑΛΩΣ-ANEK LINES ο οποίος πενθεί, ενώ στην σελίδα του στο facebook αναρτήθηκε το εξής μήνυμα:

«Κι έτσι ξαφνικά έφυγε ο Μανόλης μας για μακρινό ταξίδι, κι όμως θα ζει για πάντα στις καρδιές μας, να τις ζεσταίνει με το χαμόγελο και την καλοσύνη του..,
Ας είναι ο τελευταίος αδικοχαμένος…»

Τραγική ειρωνεία η ανάρτηση του 36χρονου ποδηλάτη στην σελίδα του στις 3 Μαρτίου, με μια φωτογραφία για το θέμα της ασφάλειας των ποδηλατών από τα αυτοκίνητα.

Επίσης από  ΑΟΧ/Κισσαμικός ανακοινώθηκε ότι η εκδήλωση με τη συμμετοχή των δύο Ερασιτεχνών (ΑΟΧ, Κισσαμικού) που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα αναβάλλεται:

«Ο ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για το Σάββατο (24/03) εκδήλωση της ομάδας μας αναβάλλεται λόγω της ξαφνικής και οδυνηρής για την τοπική κοινωνία των Χανίων απώλειας του Χανιώτη αθλητή-ποδηλάτη Μανώλη Αγριμάκη, καθώς και της απώλειας του παλαιού παράγοντα του Α.Ο. Χανιά Κυριάκου Λιμαντζάκη.»

Ο Μανώλης Αγριμάκης , όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr, ήταν  γνωστός και στους επιχειρηματικούς κύκλους καθώς ήταν συνέταιρος στην επιχείρηση καφέ «Μαγικό Φίλτρο» στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook