Με μια άκρως συμβολική επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη, θα διεξαχθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, στην Ορεστιάδα ο οποίος θα συνοδεύεται από στενούς συνεργάτες του και φυσικά από τον Γραμματέα του Κόμματος Λ. Αυγενάκη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση “πρόκειται μια κίνηση υψηλού συμβολισμού με μηνύματα και προς την γείτονα, με την Ν.Δ. να  υπογραμμίζει πως οι σχέσεις καλής γειτονίας πρέπει να βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου, ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε “ατύχημα”, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Με την επίσκεψη στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της ελληνικής μεθορίου η Ν.Δ. θέλει να εκφράσει το αμείωτο ενδιαφέρον της για την υπόθεση των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται για έναν σχεδόν μήνα στις φυλακές της Αδριανούπολης, αλλά και την αναγνώριση του αξιόμαχου και του σημαντικού έργου που διαχρονικά επιτελούν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, πάρα τις ελλείψεις και τις δυσκολίες που πολλές φορές πηγάζουν από κυβερνητικές πολιτικές.

Η παρουσία της ηγεσίας της Ν.Δ. στην ακριτική Ορεστιάδα έχει σκοπό να καταδείξει για μια ακόμη φορά  την αντίθεση ανάμεσα στην «ενιαία στάση εθνικής ευθύνης» της Ν.Δ. και την στάση της Κυβέρνησης την οποία στην Πειραιώς χαρακτηρίζουν άτολμη και χαοτική, αλλά και την στήριξη στην ακριτική Ελλάδα.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook