Τελευταία ενημέρωση 14:10

Φτωχότερη είναι η δημοσιογραφική οικογένεια καθώς απεβίωσε το πρωί του Σαββάτου, ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης, με σημαντική παρουσία στην τηλεόραση, σε εφημερίδες και περιοδικά.

Είχε καλύψει θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών, μάχιμος ρεπόρτερ που κυνηγούσε διαρκώς την είδηση, είχε διατελέσει εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, ενώ όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Επτά», ο ίδιος ανέφερε σε συναδέλφους του ότι αισθάνθηκε μία αδιαθεσία.

Ο 55χρονος δημοσιογράφος ένοιωσε σήμερα το πρωί μια αδιαθεσία και μετέβη στο Λαϊκό νοσοκομείο με έντονους πόνος στην πλάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη έμφραγμα και άφησε την τελευταία του πνοή στις 9 το πρωί.

Αγαπούσε ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής του τα Χανιά, ενώ πρίν απο δύο περίπου χρόνια έγινε και πατέρας.

Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης 

Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο, στο γιο, στην οικογένεια και τον δημοσιογραφικό κόσμο για τον άδικο και πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου και φίλου Νίκου Γρυλάκη που έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί.

Ο Νίκος ξεχώριζε για την ανθρώπινη συμπεριφορά του στην άσκηση της μάχιμης δημοσιογραφίας, τον ακέραιο χαρακτήρα του, το ήθος του και την προσφορά του στη δημόσια τηλεόραση.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελό του στην καθημερινή μάχη της δημοσιογραφίας.

Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Η ξαφνική απώλεια του Νίκου Γρυλλάκη, δημοσιογράφου της ΕΡΤ, εξαίρετου συναδέλφου και αγαπητού φίλου αφήνει σήμερα φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια. Ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, και όλοι οι συνάδελφοί του στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Γρυλλάκη, που υπηρέτησε με εργατικότητα και αφοσίωση το επάγγελμά του και έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook