Την εκτίμηση ότι ο 13χρονος Θανάσης που εξαφανίστηκε από το Περιστέρι στις 23 Μαρτίου, έχει αρπαχθεί από ανθρώπους του οικογενειακού του περιβάλλοντος, έκανε στο Newpost.gr ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Το αγοράκι πήγαινε στο φροντιστήριο που βρίσκεται σε απόσταση περίπου δύο λεπτών από το σπίτι του Χαμόγελου του παιδιού όπου διέμενε και χθες αφού τελείωσε το μάθημα του δεν επέστρεψε στο σπίτι. Αμέσως σήμανε amber alert και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές.

«Το παιδί έζησε σε κατάσταση φρίκης» εξηγεί ο  κ. Γιαννόπουλος στο newpost για το περιβάλλον που ζούσε ο 13χρονος πριν βρει καταφύγιο στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ζούσε σε περιβάλλον εκβίασης από μεγαλύτερους, δεν πήγαινε σχολείο και είχε υποστεί κακοποίηση, αναφέρει.

Πρόσθεσε ακόμα πως ο 13χρονος είναι ένα «παιδί λατρευτό» και τόνισε πως υπάρχει τεράστια κινητοποίηση και ενδιαφέρον από τους φροντιστές του, τους συμμαθητές και τους γονείς τους.

«Το παιδί ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα, αντιθέτως είναι ένα παιδί που εντάχθηκε άμεσα στην κοινότητα μας, παρακολουθούσε τα μαθήματα του και δεν δημιούργησε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα» εξηγεί ο κ. Γιαννόπουλος και επισήμανε πως «δεν μπορεί να χάθηκε έτσι» υποστηρίζοντας πως τρίτοι «άρπαξαν» το αγοράκι, πιθανόν από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook