Μετά από ένα ματς – ροντέο ο ΟΦΗ πέτυχε την 10η σερί του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 4-2 του Εργοτέλη, που έκανε το… λάθος να προηγηθεί 0-2, παραμένοντας μαζί με τον Αρη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την 10η σερί του νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ επικρατώντας με 4-2 του συμπολίτη Εργοτέλη με επική ανατροπή καθώς βρέθηκε να χάνει στο ξεκίνημα με 0-2, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε 0-2 στο 3′ (!!) με γκολ των Κάιπερς στο 1′ και Σταματάκο στο 3′ αλλά ο ΟΦΗ «απάντησε»με τον Κουτσανικούλη στο 4′ και 17΄ σε ένα… τρελό πρώτο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την ανατροπή με σκόρερ για δεύτερη σερί αγωνιστική τον Ντίνα στο 52′. Το τελικό 4-2 εκανε ο Λεάλ στο 71′.

Στο 75′ αποβλήθηκε ο Βογιατζής ενώ στο 83′ μπήκε στο χορτάρι κατά χειροκροτούμενος ο Περογαμβράκης που επανήλθε από σοβαρό τραυματισμό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σωτηριάδης (Λασιθίου) με βοηθούς τους Τρουλινό (Ηρακλείου) και Πάγκαλο (Λασιθίου).

Οι συνθέσεις: 

ΟΦΗ:
Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μονιάκης (47′ Κοιλιάρας), Νάστος, Ντίνας (83′ Περογαμβράκης), Λεάλ (74′ Βαφέας), Μάνος, Κομεσίδης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

Εργοτέλης:
Κατσιμήτρος, Σταματάκος, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (72′ Ιατρούδης), Σταμόπουλος, Μπουρσέλης (10′ Κούρτι), Εφορντ (58′ Βογιατζής), Πάτας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook