Ο Γιώργος Πετράκης χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα με τον Άρη, αναφέροντας ότι βάσει ευκαιριών, ειδικότερα μετά το 2-2, η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο.

Η δήλωσή του ήταν η εξής: «Πριν την εκκίνηση του παιχνιδιού για εμένα ήταν δύο τα σημαντικότερα πράγματα που υπήρχαν. Το ένα είχε να κάνει με τη δυσκολία του παιχνιδιού όσον αφορά την ποιότητα και το μέγεθος του αντιπάλου και το δεύτερο, που είναι από την απέναντι πλευρά, το μεγάλο κίνητρο, που ήμουν σίγουρος ότι θα είχαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με γκολ και ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο, παρότι φαινόταν ο Άρης να πατάει καλύτερα και να έχει την υπεροχή, κάναμε καλές ευκαιρίες, είχαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις, με αριθμητικό πλεονέκτημα κοντά στην αντίπαλη περιοχή, τις οποίες δεν καταφέραμε να τις κάνουμε ευκαιρία, χωρίς η εικόνα μας να είναι κακή. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι ήμασταν πίσω στο σκορ, οι παίκτες κατάλαβαν ότι μπορούν, τα έδωσαν όλα, πιέσαμε ψηλά τον Άρη και δημιουργήσαμε πάρα πολλά προβλήματα και μετά την ισοφάρισή μας. Η αίσθησή μου είναι ότι μετά το 2-2 θα μπορούσαμε και με βάση τις ευκαιρίες που είχαμε να πετύχουμε και τρίτο τέρμα και να βρεθούμε εμείς μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς αυτό το πληρώσαμε και έτσι δεχθήκαμε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά και δεν μπορέσαμε να βάλουμε κι εμείς ακόμα ένα για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα μπορώ να πω ότι μας αδικεί, με βάση την προσπάθεια και τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού, χωρίς να θέλω να μειώσω και την προσπάθεια του Άρη. Καλή συνέχεια στον Άρη και να πετύχει τους στόχους του. Είχα πει και στον πρώτο γύρο και σίγουρα δικαιώνομαι για τα λεγόμενά μου, ότι είναι μια ομάδα δομημένη για να μπορέσει να κατακτήσει την άνοδο».

Για τα πολλά εύκολα γκολ που δέχεται στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα: «Αυτό ξεκινάει από δύο πράγματα. Το ένα έχει να κάνει με τη δική μας δουλειά και το άλλο με την ποιότητα του αντιπάλου. Ήταν άλλες φάσεις και τα 2 γκολ που δεχθήκαμε από την Παναχαϊκή ήταν από στατικές φάσεις, ενώ σήμερα στη ροή του παιχνιδιού. Για μένα ο Άρης σε αυτό το παιχνίδι είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, όσον αφορά τη σέντρα και το πλαισίωμα της περιοχής, κάτι που γνωρίζαμε και το είχαμε δουλέψει. Αυτό όμως δε μετριάζει την ικανότητα του αντιπάλου, που ειδικά σε αυτό ήταν πολύ καλή. Από εκεί και πέρα εμείς παίρνουμε πολλά ερεθίσματα κάθε μέρα, να γινόμαστε καλύτεροι και να δουλεύουμε πράγματα. Είναι κάτι που το αντιλαμβανόμαστε και σίγουρα θέλουμε να το διορθώσουμε για να μην το ξαναπληρώσουμε στη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι δεν αρκέστηκε στην ισοπαλία η ομάδα και έδειξε να “χτυπάει” μέχρι τέλους και τη νίκη: «Εμείς από τη δική μας πλευρά ακόμα και στο 2-2 δεν κλειστήκαμε πίσω. Θέλαμε να βάλουμε κάποιο γκολ, θέλαμε τη νίκη και πολύ περισσότερο θέλαμε τη νίκη, διότι παίζαμε στην έδρα μας και όποιος κι αν είναι απέναντί μας δεν μπαίνουμε ποτέ για να πάρουμε μια ισοπαλία. Μπαίνουμε για να κερδίσουμε και αυτό οφείλαμε να το κυνηγήσουμε μέχρι και το τέλος, όπως και το κάναμε. Βέβαια εκ των υστέρων το πληρώσαμε, αλλά νομίζω ότι και πάλι θα μπορούσαμε να μην είχαμε χάσει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook