Αν και βρίσκονται μόνο λίγες μέρες στο παρκέ έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία τους το πρώτο δείγμα από τον ΟΦΗ και το «Ηράκλειο» στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο Κλειστό του ΒΑΚ ήταν άκρως θετικό.

Ο ΟΦΗ κέρδισε με 90-81 την ομάδα του Βασίλη Ράλλη αλλά αυτό είναι το τελευταίο που κράτησαν και οι δύο προπονητές που πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι από το πρώτο δείγμα των ομάδων τους στο πρώτο φιλικό εν όψει της νέας χρονιάς που θα βρει τον ΟΦΗ στην Α2 κατηγορία και το «Ηράκλειο» στη Β΄ Εθνική.

Όπως ήταν λογικό υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των παικτών. Καλύτερα ξεκίνησαν αυτοί του Ηρακλείου, πάντως, οι οποίοι έκλεισαν την 1η περίοδο προηγούμενοι με 19-27.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ανήκε εξολοκλήρου στους γηπεδούχους, οι οποίοι σημείωσαν 30 πόντους και δέχτηκαν μόλις 9 με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τους βρει μπροστά με 49-36.

Στο 3ο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και έληξε 22-22, ενώ ο ρυθμός έπεσε στην 4η περίοδο με το Ηράκλειο να το κερδίζει με 19-23.

Από τον ΟΦΗ δεν αγωνίστηκε ο Κατιάκος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και τη Δευτέρα πιθανότατα θα κάνει ένεση ώστε να είναι έτοιμος την επόμενη Κυριακή οπότε και η ομάδα του θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Ίκαρους Σερρών στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου. Αρκετό χρόνο πήρε ο Λιούις αν και είχε κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα του.

Αρκετές απουσίες είχε από την άλλη το Ηράκλειο καθώς δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Δαγαλάκης, Αγαπητός, αλλά και ο Μάριος Αρναουτάκης. Λίγο χρόνο συμμετοχής είχε και ο Χαρίσης που νιώθει ενοχλήσεις στα γόνατα.
Να σημειωθεί ότι δεν κρατήθηκε φύλλο αγώνος αφού το φιλικό ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα εξού και το ότι δεν υπάρχουν οι πόντοι που σημείωσαν οι παίκτες της κάθε ομάδας.

ΟΦΗ και «Ηράκλειο» ανανέωσαν το ραντεβού τους για ακόμη ένα φιλικό που θα γίνει την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα αυτή τη φορά στο Κλειστό του Λίντο ως μια άτυπη ρεβάνς του ματς του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook