Με τον Λεάλ, να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή του Εργοτέλη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της κρητικής ομάδας, εν όψει του Πανιώνιου.
Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Σαρρής.
Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε στην αποστολή ο Καραγεωργίου είναι οι: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Λεάλ, Κυριακίδης, Ορφανός, Βίσιο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Αλεξόπουλος, Χρυσοφάκης, Ρουμπάκης, Ολίσε, Μπέτο, Βερπακόφσκις, Καρέλης, Ρομάνο, Χαντί, Μπούντιμιρ.

Tα πλάνα του Καραγεωργίου
Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι της Κυριακής (06/02) με τον Πανιώνιο στο Παγκρήτιο Στάδιο, ολοκληρώθηκε με τον Καραγεωργίου να έχει έτοιμα τα πλάνα του για τη κρίσιμη μάχη.
Σε σύγκριση με την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, η ενδεκάδα της κρητικής ομάδας θα έχει αλλαγές απέναντι στον Πανιώνιο. Όλα δείχνουν ότι ο Μιχάλης Φραγκουλάκης θα επιστρέψει στις βασικές επιλογές, όπως και ο Μανώλης Ρουμπάκης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Ο πρώτος αναμένεται να πάρει τη θέση του Μπέτο στη μεσαία γραμμή, ενώ ο δεύτερος εκείνη του Λευτέρη Γιαλούση στο δεξιό άκρο της άμυνας. Παράλληλα, αναμένεται να διατηρηθεί στο βασικό σχήμα ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ο οποίος προορίζεται για το προσωπικό μαρκάρισμα του Κώστα Μήτρογλου. Ο «Αλεξό», άλλωστε, δεν επέτρεψε στον Σισέ να κάνει ούτε μια τελική προσπάθεια το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Παπουτσάκης: «Το κρισιμότερο παιχνίδι»
Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλείου για να δώσει το παρόν στο παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο έκανε ο Απόστολος Παπουτσάκης.

Ο ιδιοκτήτης των \”κιτρινόμαυρων\” αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες τόνισε ότι αυτός ο αγώνας είναι ικανός να κρίνει πολλά και μεταξύ άλλων τον στόχο της εισόδου στην επτάδα: «Μας χωρίζουν λίγες ώρες από το κρισιμότερο μέχρι τώρα παιχνίδι της χρονιάς. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι ικανός να κρίνει πολλά.
Έχουμε θέσει ως στόχο την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη επτάδα. Και ο στόχος αυτός περνάει από το Παγκρήτιο στάδιο και κατ’ αρχήν από το μεθαυριανό παιχνίδι. Η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη όλων. Όλοι μαζί θα κάνουμε ένα πρώτο αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου μας. Όλοι μαζί θα φτάσουμε τον Εργοτέλη πιο ψηλά από ποτέ. Όλοι την Κυριακή στις 15.00 στο Παγκρήτιο. Γιατί ο στόχος μας κάνει μια γροθιά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook