Συνεχείς έλεγχοι της αστυνομίας – Η 30χρονη συνελήφθη ως υπεύθυνη επιχείρησης στην οποία βρέθηκαν τα χιλιάδες παιδικά αθύρματα

Συνελήφθη, χθες (26.03.2018) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου  Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων  Ηρακλείου,  30χρονη ημεδαπή, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, χθες   (26.03.2017) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έλεγχος από Αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας,  σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε την ώρα του ελέγχου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου  κατελήφθη,  η 30χρονη  ημεδαπή  ως υπεύθυνη της  επιχείρησης,  να διαθέτει προς πώληση, συσκευασίες  περιέχουσες  συνολικά 4.650 παιδικά αθύρματα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, ενώ η συλληφθείσα   θα οδηγηθεί  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook