Θέματα πρασίνου και λειψυδρία στο τραπέζι

Την Υπηρεσία Πρασίνου και την ΔΕΑΥΗ επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στην Υπηρεσία Πρασίνου, o Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Νίκο Φακουρέλη και τα στελέχη της για τα ανοιχτά θέματα που αφορούν στο Πράσινο του Ηρακλείου όπως τις επικείμενες δενδροφυτεύσεις στο έργο ανάπλασης του ιστορικού κέντρου. Ο Δήμαρχος επανέλαβε ότι ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής είναι να αυξηθούν δραστικά το επόμενο διάστημα οι χώροι πρασίνου στην πόλη και τόνισε ότι εκτιμά ιδιαίτερα την συστηματική δουλειά που κάνουν τα όλα τα μέλη της Υπηρεσίας, παρά την δεδομένη υποστελέχωση που αντιμετωπίζει, για την υλοποίηση αυτού του σχεδιασμού.

Στην ΔΕΥΑΗ, ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος της Επιχείρησης Γιάννης Ρασούλης καθώς και στελέχη συζήτησαν για το πρόβλημα της λειψυδρίας που επανήλθε έντονα τις προηγούμενες μέρες, εξαιτίας και των ακραίων καιρικών φαινομένων (κύμα αφρικανικής σκόνης).  Επίσης, τέθηκαν επί τάπητος τα χρονοδιαγράμματα για τις νέες γεωτρήσεις, οι οποίες με βάση τις εκτιμήσεις, αν όλα πάνε καλά, θα αρχίσουν να τροφοδοτούν με νερό τις δεξαμενές της ΔΕΥΑΗ περί τις αρχές του καλοκαιριού.

Τέλος, ο Δήμαρχος ζήτησε να υπάρξει καλύτερη ενημέρωση προς τους δημότες ώστε να γνωρίζουν εκ των προτέρων ποιες περιοχές ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ζήτημα έλλειψης νερού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.  Κάτι που αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, από το site της ΔΕΥΑΗ (https://www.deyah.gr/)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook