Δεν χρειάστηκε να λιώσει στο διάβασμα, μελέτησε χαλαρά και πέρασε στο Πολυτεχνείο! Ο λόγος για τον ‘Αγγελο Ευαγγελίδη, τον πρωταγωνιστή της γνωστής διαφήμισης «λιώνεις στο εξοχικό», ο οποίος πέρασε, σύμφωνα με το newsbeast.gr, με άριστα στη σχολή της επιλογής του αποδεικνύοντας ότι η επιτυχία δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο.

Το σενάριο της διαφήμισης ήθελε τον 18χρονο Άγγελο να βαριέται στο εξοχικό της οικογένειάς του. Κάτω από το σλόγκαν «λιώνεις στο εξοχικό;», ο Άγγελος εμφανιζόταν να λιώνει (στην κυριολεξία) μία σοκολατένια κότα με το πιστολάκι των μαλλιών.

Στην πραγματικότητα βέβαια, δεν «λιώνει» καθόλου. Είναι ιδιαίτερα δραστήριος και, όπως αποκάλυψε στην Espresso, δεν κόπιασε για να περάσει στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πολυτεχνείου. Αντιθέτως, διάβαζε με σύστημα για μόλις δύο ώρες κάθε μέρα!

Τον υπόλοιπο χρόνο του ο Άγγελος τον περνούσε παίζοντας μπάσκετ, βγαίνοντας με τους φίλους του και παίζοντας ντραμς στο ροκ συγκρότημά του. Στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς πήρε μέρος σε πολλές συναυλίες και έκανε συνεχώς πρόβες. Ο ίδιος λέει: «Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Δεν μπορώ να πω ότι κουράστηκα. Δεν αγχώθηκα ούτε στιγμή με τα μαθήματα, ενώ παράλληλα έκανα και πράγματ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook