Ομάδα Κανόε Καγιάκ από την Αμμόχωστο Κύπρου βρίσκεται στα Χανιά, για να πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων.

Η κοινή προετοιμασία των δύο Ομίλων θα διαρκέσει έως τη Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Στα Χανιά βρίσκεται από την Τρίτη 27 Μαρτίου η ομάδα Κανόε Καγιάκ από την Αμμόχωστο Κύπρου προκειμένου να πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων η οποία και θα διαρκέσει μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου

Η αποστολή των Κυπρίων περιλαμβάνει 8 άτομα, τα οποία θα έχουν έτσι την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προπονήσεις μαζί με τους αθλητές του ΝΟΧ, με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται εν όψει των προσεχών επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ, Μανώλη Αγγελάκη: «Για εμάς, είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός η άφιξη της κυπριακής ομάδας στα Χανιά, καθώς αποδεικνύεται ότι οι δυνατότητες που έχουν ο κόλπος της Σούδας και η Λίμνη Κουρνά είναι πολύ μεγάλες. Απώτερος σκοπός είναι να έχουμε μελλοντικά περισσότερες και συχνότερες ανάλογες ξένες αποστολές. Εξάλλου, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να μπορεί να υποστηρίξει τέτοιες δράσεις».

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο Κανόε Καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις γίνονται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:30-17:30. Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Δημήτρης Καραγιαννίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook