Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το Σάββατο 24 Μαρτίου,  το 7ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης των Κρητικών προϊόντων σε Κρητικά Ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής που διοργανώθηκε από τα τέσσερα Επιμελητήρια του νησιού. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου με την συμμετοχή περίπου 50 ξενοδοχείων, περισσότερων από 10 εταιριών με δίκτυα διανομής και 150 παραγωγών και τυποποιητών.

Το ΕΒΕΧ εκπροσώπησαν οι σύμβουλοι  του ΔΣ κ.κ. Γιώργος Πατεράκης (υπεύθυνος ΓΕΜΗ), Δημήτρης Μουντάκης (Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων ) και Νικόλαος Σεληνιωτάκης (πρόεδρος Τουριστικού Τμήματος).

Στο περιθώριο του Φόρουμ, οι σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) κ. Γεώργιο Καββαθά – ο οποίος επισκέφθηκε το info desk του Επιμελητηρίου Χανίων – και να συζητήσουν τόσο για θέματα που αφορούν την γενικότερη οικονομική κατάσταση όσο και για την συγκρατημένη αισιοδοξία που εμφανίζεται μετά από μεγάλο διάστημα στο επιχειρηματικό κλάδο. 

Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρξει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας ώστε να προγραμματιστούν κοινές δράσεις. 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook