Την Πέμπτη 29 Μαρτίου και ώρα 09.00 πμ στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο του Μάλεμε

Με το μήνυμα «Δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή», η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Δήμο Πλατανιά παρουσιάζουν τη νέα φιλοζωική ταινία με τίτλο «Re-Action», η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 29 Μαρτίου και ώρα 09.00 πμ στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο του Μάλεμε και την οποία θα παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων του Μάλεμε και του Ταυρωνιτη.

Το «Re-Action», είναι μια μη εμπορική ταινία μεγάλου μήκους, σε σενάριο Αλέξανδρου Κατσάρη & Αρτέμη Σαμοθράκη, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία ενώ τις δημόσιες σχέσεις – επικοινωνία πραγματοποιεί ο Χρήστος Πετρίδης.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ντίνος Καρύδης, η Τάνια Τρύπη και η σκυλίτσα Ρόξυ, τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων, των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος και του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο».

Η φιλοζωική ταινία «Re-Action», είναι αποτέλεσμα μίας πολύ μεγάλης αφιλοκερδούς ομαδικής εργασίας και συνεργασίας δεκάδων ανθρώπων προς στήριξη και βοήθεια των αδέσποτων ζώων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook