Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων ανακοινώνει προς τα μέλη των ορειβατικών Συλλόγων της Κρήτης ότι θα πραγματοποιήσει Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων τους μήνες Απρίλιο και Μάιο του 2018

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων ανακοινώνει προς τα μέλη των ορειβατικών Συλλόγων της Κρήτης ότι θα πραγματοποιήσει Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων τους μήνες Απρίλιο και Μάιο του 2018. Η Σχολή θα διοργανωθεί σύμφωνα με το νέο Κανονισμό Εκπαίδευσης, που έχει θεσπίσει η Ε.Ο.Ο.Α. κατά τη Γ.Σ. στις 28/01/2012.

Ο βασικός στόχος της Σχολής είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στις βασικές αναρριχητικές τεχνικές και τεχνικές ασφάλισης, ώστε να μπορούν να αναρριχηθούν αυτόνομα, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, σε οργανωμένα Αναρριχητικά Πεδία Βράχου μίας σχοινιάς.  

Η Σχολή θα διαρκέσει δέκα (10) ημέρες, από τις οποίες οι εννέα (9), θα είναι ολοήμερες εκπαιδεύσεις σε οργανωμένα Αναρριχητικά Πεδία Βράχου και η μία (1) σε κλειστή πίστα αναρρίχησης (πρακτική) και θεωρία σε αίθουσα. Ο κανονισμός της Σχολής, το αναλυτικό πρόγραμμα, καθώς και οι αιτήσεις εγγραφής σε αυτή, θα διατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου.

Τα βασικά δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στη Σχολή πρέπει να κατατεθούν στην γραμματεία του Συλλόγου, πριν την έναρξη της Σχολής, το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, που θα πραγματοποιηθεί η συ-νάντηση γνωριμίας, για την ενημέρωση των συμμετεχόντων. Η έναρξη της Σχολής έχει καθοριστεί να γίνει την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook