Ο Λεωνίδας Καμπάνταης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και μίλησε για τον γιο του που θέλει να έρθει στο «Γεντί Κουλέ» για το ματς με τον Άρη και αναφέρθηκε και στον περίφημο πανηγυρισμό του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

 

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και μίλησε για τον γιο του που θέλει να έρθει στο «Γεντί Κουλέ» για το ματς με τον Άρη και αναφέρθηκε και στον περίφημο πανηγυρισμό του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Aναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Καμπάνταης στον Athletic Radio 104,2

Για το αν θα έρθει με τον γιο του στο παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι πολύ πιθανό να έρθουμε γιατί πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Είναι και επιθυμία του γιου μου να έρθουμε στο παιχνίδι, είμαι σε συζητήσεις μαζί του και λογικά θα κατέβουμε».

Για το δέσιμο του με τον ΟΦΗ παρά το ότι έπαιξε μόλις 1,5 χρόνο: «Έχω καταλήξει ότι εκείνη η χρονιά και το πέρασμα μου από τον ΟΦΗ ήταν καταλυτικό στην μνήμη του γιου μου στο να δεθεί και να αγαπήσει την ομάδα. Ακόμα βλέπει βιντεάκια με συνθήματα από το «Γεντί Κουλέ». Όλο το δέσιμο που είχα με τον κόσμο όπου όλοι είχαμε γίνει ένα, αυτές οι αναμνήσεις έχουν περάσει στην μνήμη του παιδιού».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΟΦΗ και δείχνει να τα ξεπερνάει: «Όταν μιλάμε για μια ομάδα με ιστορία και τέτοιο κόσμο, όλοι όσοι είναι εντός της ξέρουν που παίζουν. Τότε βγαίνει το φιλότιμο, όλοι είχαμε φιλότιμο και παίζαμε για εμάς και για την ομάδα. Η φετινή ομάδα έχει περισσότερη ποιότητα και θεωρώ πως έχει παίκτες σε όλες τις γραμμές που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Έχει μονάδες αλλά έχει και ένα σύνολο, ειδικά από το κέντρο και μπροστά διαθέτει μια χημεία που δεν μπορεί να την αναγνωρίσει κανένας. Αυτήν την στιγμή μιλάμε για ένα 10Χ10 σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Βλέπουμε τον ΟΦΗ να σκοράρει συνεχώς και για εμένα ο ΟΦΗ όταν μπαίνει στο γήπεδο ξέρει τι θέλει και πώς να το πάρει».

Για την συμβολή του Νίκου Παπαδόπουλου: «Αυτό προέρχεται από τη νοοτροπία που έχει περάσει ο προπονητής στους παίκτες. Δεν επέτρεψαν να επηρεαστούν τα προβλήματα, έβγαλε χαρακτήρα και είναι και η λεγόμενη στόφα του πρωταθλητή. Μπορεί να φαίνεται εύκολη μια ανατροπή όμως δεν είναι. Εύκολη την κάνουν οι ποδοσφαιριστές με την απόδοση τους».

Για τις συνεχείς ανατροπές του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ δεν με αγχώνει, η ομάδα έβγαλε χαρακτήρα και έδειξε την στόφα του πρωταθλητή που διαθέτει ως ομάδα. Δεν κινδυνεύει από τον αντίπαλο, το μόνο που προσπαθούν είναι να του χαλάσουν το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη: «Οι δύο ομάδες δεν μπορούν να αυτοκτονήσουν και μιλάμε για ένα δύσκολο πρωτάθλημα αλλά που δεν διαθέτει και την μεγαλύτερη ποιότητα. Καλώς ή κακώς έχουν βρεθεί 10 βαθμούς μπροστά από την Τρίτη θέση. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που η μια είναι πολύ επιθετική και η άλλη θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι πιο σφιχτά. Θα ήταν τρελό να πούμε ότι ο ΟΦΗ δεν έχει προβάδισμα. Είναι δύο μεγάλες και ιστορικές ομάδες, ο ένας θα σεβαστεί τον άλλον. Όποιος είναι περισσότερο συγκεντρωμένος θα χτυπήσει στις αδυναμίες του αντιπάλου του».

Για τον πανηγυρισμό του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Είναι κάτι που το περιγράφει και ο γιος μου στους φίλους του. Γενικά οι αντιδράσεις που είχα στο πέρασμα μου από τον ΟΦΗ ήταν όπως και εκείνες του κόσμου. Εισέπραττα αγάπη και προσπαθούσα να δώσω όσο περισσότερα μπορώ. Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το θέλαμε πολύ και νομίζω ότι ήταν μια… «αντίδραση Καμπάνταη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook