Στην αγωγή που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες η στιλίστρια που δούλευε για λογαριασμό της παρουσιάστριας από το 2005 έως το 2009, αναφέρει ότι τον περασμένο Ιούνιο βρέθηκε σε μια εκδήλωση στο Χόλιγουντ όπου ήταν και εκείνη.

Η Μενούνος ζήτησε να της μιλήσει και «άρχισε να κατηγορεί μεγαλόφωνα την Λίντσεϊ Αλμπανέζ ότι την έκλεβε». «Οι Dolce & Gabbana δεν μου δανείζουν πια ρούχα επειδή μου είπαν ότι δεν τους επέστρεψες τίποτα» φέρεται να είπε η Μενούνος στην Αλμπανέζ μπροστά σε πολύ κόσμο που βρισκόταν στην παρουσίαση ενόψει των βραβείων MTV Awards που δόθηκαν πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με την espresso η στιλίστρια υποστηρίζει ότι όσα της προσάπτει η ελληνικής καταγωγής σταρ είναι ψέματα και ότι έχασε πελάτες που πίστεψαν τις ψευδείς κατηγορίες της παρουσιάστριας. Ο δικηγόρος της Μαρίας Μενούνος, Μπράιαν Φρίντμαν, με δηλώσεις του σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζει την αγωγή ανάξια λόγου και κακή προσπάθεια απόσπασης χρημάτων από την πελάτισσά του.

«Η αλήθεια για την ενάγουσα θα βγει σύντομα στο φως και όταν γίνει αυτό, το δικαστήριο θα απορρίψει αυτή τη γελοία υπόθεση και θα εκδικάσει στην πελάτισσά μου όλα τα έξοδα που έκανε ως αποζημίωση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook