Ο Ουρουγουανός προπονήθηκε επιφυλακτικά, καθώς έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εμτά απο συζήτηση που θα έχει με τον παίκτη.

Mε προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (30/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση, με την Παναχαική στην Πάτρα (Σάββατο, 31/3, 3μμ). Εκτός είναι οι τραυματίες Μονιάκης, Παπαστεριανός ενώ επιστρέφει ο Μπολάκης που εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε για την αποστολή 19 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης,Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Eκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Μονιάκης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παπατόλιος, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής, αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί με το πούλμαν της ομάδας, για την Πάτρα. Θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, το Σάββατο το βράδυ, μετά το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook