Την ερχόμενη Τρίτη στις 21:30 θα βρίσκεται στο καφέ \”Λιακωτό\” στο Βάμο, το jazz κιθαριστικόντουέτο των Βασίλη Ρακόπουλου και Δημήτρη Κολιακουδάκη για μια μοναδική βραδιά με τζαζ μουσική.

Ο Β.Ρακόπουλος μετά το πτυχίο του ηλεκτρολόγου μηχανολόγου και τις μεταπτυχιακές σπουδές στην Πυρηνική Φυσική, το 1980 πέτυχε στις εξετάσεις του Swiss Jazz School
παίρνοντας δίπλωμα κιθάρας jazz. Παρακολούθησε μαθήματα αντίστιξης, φούγκας και παιδαγωγικής στη Βέρνη. Συνεργάστηκε ως κιθαρίστας και ενορχηστρωτής με
κορυφαίους συνθέτες και μουσικούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Από το 2003 διδάσκει λειτουργική αρμονία και jazz κιθάρα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Ο Δημήτρης Κολιακουδάκης, με καταγωγή από τη Λυκοτιναρά Αποκορώνου και γυιός ενός απ\’τους σπουδαιότερους λυράρηδες της Κρήτης, ξεκίνησε μελετώντας λύρα και λαούτο πλάϊ στον πατέρα του. Συνέχισε κάνοντας μαθήματα σάζι και ούτι με τον Ross Daly, λαούτο με το Γιώργη Ξυλούρη και κιθάρα με τον Αχιλλέα Περσίδη. Σε ηλικία 20 χρονών μαθητεύει κιθάρα jazz με τον Β.Ρακόπουλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο κιθαριστές μοιράζονται την ίδια σκηνή, παρουσιάζοντας ένα παραμύθι για δύο κιθάρες, \”χορεύοντας το χορό των πυρσών\”.

Είσοδος 5 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook