Δείτε τις δράσεις

Παράλληλα με το Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης του «Ορίζοντα» που λειτουργεί στην οδό Τσουδερών 38Α από τις 19/3 ως τις 7/4, ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει και τις ακόλουθες πασχαλινές δράσεις:

  • Την Μ. Τετάρτη στις 11 το πρωί, καλούμε τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν στο Εργαστήρι Κατασκευής Πασχαλινής Λαμπάδας και Κάρτας. Το εργαστήρι αυτό πραγματοποιείται από τους εθελοντές μας εδώ και 16 χρόνια, από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του Συλλόγου και οι λαμπάδες που κατασκευάζονται αποστέλλονται στα παιδιά της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων του Νοσ/μείου “Αγ. Σοφία” που θα περάσουν το Πάσχα νοσηλευόμενα, είτε γιατί έχουν ήδη μεταμοσχευθεί, είτε γιατί είναι σε διαδικασία μεταμόσχευσης, προσωπικά σε κάθε παιδί ανάλογα την ηλικία και το φύλο. Το εργαστήρι θα γίνει στον πεζόδρομο της οδού Τσουδερών έξω από το χώρο του παζαριού.

  • Τη Μ. Πέμπτη στις 12, θα πραγματοποιηθεί πασχαλινό Κυνήγι Θησαυρού με θέμα “Τα Ρούχα του Ιούδα”. Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας που θα συμμετέχουν, θα κληθούν να λύσουν γρίφους οι οποίοι θα τους οδηγήσουν στα σημεία του ιστορικού κέντρου της πόλης όπου βρίσκονται κρυμμένα τα ρούχα του Ιούδα. Ένα διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό και γιορταστικό παιχνίδι, χωρίς ρεκόρ και κατατάξεις αλλά με πασχαλινή επιβράβευση όλων των συμμετεχόντων. Η αφετηρία θα είναι ο χώρος του παζαριού και οι συμμετοχές θα ξεκινήσουν στις 11.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook