“Μεγάλο το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου, το μέγεθος του δείγματος ανέρχεται στα 602 άτομα, δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά παρά απαντήσεις”, είναι μερικά από τα σημεία που εστιάζει το σχόλιο της ΝΔ για την δημοσκόπηση

 «Περισσότερα τα ερωτήματα που δημιουργεί, από τις απαντήσεις που θα έπρεπε να δίνει στους πολίτες της Κρήτης, προκαλεί η πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήχθη από γνωστή εταιρεία στην Περιφέρεια Κρήτης για λογαριασμό του “Ράδιο Κρήτη”, είναι το σχόλιο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τα ευρήματα της δημοσκόπησης που θέλουν το ΣΥΡΙΖΑ να υπερτερεί της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου αλλά και του Αλέξη Τσίπρα ως καταλληλότερου πρωθυπουργού σε σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ 

” Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύεται στα τοπικά μέσα, μέσα στα τρία χρόνια της καταστροφικής διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα ποσοστά της ΝΔ στη Κρήτη, όχι μόνο δεν αυξήθηκαν όπως διαπιστώνουμε όλοι καθημερινά, αλλά μειώθηκαν από το 21,7% των εκλογών του 2015 στο 18,5%! Την στιγμή μάλιστα που τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε “ελεύθερη πτώση” φτάνοντας το 21% από το 42.6% των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015″.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί και το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου που κυμαίνεται σε πρωτοφανώς υψηλά ποσοστά που φτάνουν αθροιστικά στο 30.2%!”.

Επίσης, η ΝΟΔΕ επισημαίνει το μεγάλο ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου αλλά και το μικρό αριθμό του δείγματος που ανέρχεται στα 602 άτομα.

“Σίγουρα έχουν μεγαλύτερη αξία  τα ποιοτικά ευρήματα. Προτεραιότητες των πολιτών, ανάγκες, αγωνίες, η άποψη για όλους τους θεσμούς και τον Περιφερειάρχη Κρήτης! Αυτό βέβαια που θα πρέπει ο καθένας να προσέξει είναι πως το δείγμα της δημοσκόπησης για την Περιφέρεια Κρήτης, μιας περιφέρειας των 623.000 κατοίκων ανήλθε στο εντυπωσιακό αριθμό των μόλις 602 ατόμων!

Κάθε δημοσκοπική μέτρηση έχει αξία. 

Ο καθένας βγάζει ελεύθερα τα συμπεράσματά του όπως άλλωστε κι εμείς ως κόμμα. Τον τελευταίο λόγο έχουν οι πολίτες και εμείς τον κυρίαρχο λαό εμπιστευόμαστε και ζητάμε από τη κυβέρνηση να του δώσει το δικαίωμα να εκφραστεί.

Όσο μένουν καταστρέφουν τη χώρα κι αυτό δε χρειάζεται μέτρηση για να φανεί! Εκλογές το συντομότερο για να υπάρξει πολιτική αλλαγή», καταλήγει η ανακοίνωση

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook