Η διανομή θα γίνει σε διερχόμενους οδηγούς, στους κόμβους  Μπεντεβή και Γιόφυρου Ηρακλείου, στον κυκλικό κόμβο Πύργου- Χάρακα, στην είσοδο των Μοιρών, στον κόμβο εισόδου Άνω Βιάννου και στον κόμβο Χερσονήσου –Καστελίου.

Την Μ. Τετάρτη 4/4/2018 και ώρα 11:00΄ π.μ., πυροσβεστικό προσωπικό της Υπηρεσίας της Περιφερειακής Διοίκησης του Πυροσβεστικού Σώματος,  εθελοντές πυροσβέστες, εθελοντές Σαμαρείτες Ε.Ε.Σ και προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. θα διανείμουν  ενημερωτικό φυλλάδιο για την πρόληψη των υπαίθριων πυρκαγιών, καθώς και ενημερωτικό υλικό για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Το ενημερωτικό φυλλάδιο και υλικό  είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Υπηρεσίας και του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας- Π.Ε. Ηρακλείου.

Η δράση αυτή έχει ως σκοπό: α) στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την πρόληψη των υπαίθριων πυρκαγιών, για τις ενέργειες τους όταν αντιληφθούν ύποπτο καπνό ή πυρκαγιά στην ύπαιθρο, καθώς και για τους τρόπους  προστασίας τους από τους  κινδύνους των υπαίθριων πυρκαγιών β) στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των οδηγών στην πρόληψη των  τροχαίων ατυχημάτων, ενόψει  και της εξόδου για τον εορτασμό του Πάσχα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook