«Για να αναπτυχθεί η κρητική οικονομία οφείλουμε να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις του νησιού μας».

Επιχειρηματικά ζητήματα, προγράμματα υποστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και το μέλλον του τουρισμού της Κρήτης ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν στο ΕΒΕΧανιων ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Ροκάκης.
Στην συνάντηση που έγινε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας στο Επιμελητήριο δόθηκε έμφαση, στην επιχειρηματικότητα μέσα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα και στην πλήρη αξιοποίησή τους με στόχο την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Εκτενώς συζητήθηκαν, η προοπτική στενότερης συνεργασίας μεταξύ Επιμελητηρίου και Περιφέρειας, με κύριο ζητούμενο την ενίσχυση των επιχειρήσεων και οι στρατηγικές – τουριστικός σχεδιασμός για τα επόμενα χρόνια στην Κρήτη με βάση ενθαρρυντικά στοιχεία που διαφαίνονται από την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από συγκεκριμένες χώρες.

Συμπερασματικά όπως υπογραμμίστηκε στην συνάντηση των δύο ανδρών «η Κρήτη σήμερα είναι σε καλύτερη θέση από την υπόλοιπη χώρα και για να πάμε ακόμα καλύτερα πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ενωμένοι για την ανάπτυξη και την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας, Περιφέρεια, Δήμοι, Επιμελητήρια, φορείς και Πολιτεία. Ενωμένοι όλοι γινόμαστε πολύ δυνατοί, και για να αναπτυχθεί η κρητική οικονομία οφείλουμε να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις του νησιού μας».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook