Πέντε μέρες ουσιαστικά πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και για τους ελεύθερους παίκτες ο ΟΦΗ κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να αποκτήσει δύο με τρεις ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά στον τομέα της επίθεσης εκεί δηλαδή που παρουσίασε και τα μεγαλύτερα κενά στο φιλικό του Σαββάτου με τον Εργοτέλη. 
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ πήγαν να κάνουν την έκπληξη με την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού από την Μπουργκίνα Φάσο Χαμπίμπ Μπαμόγκο όμως παρουσιάστηκε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό στις τελικές συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του παίκτης και αποφασίστηκε να μην προχωρήσουν άλλο το συγκεκριμένο ζήτημα. 
Στον ΟΦΗ εξετάζουν πλέον μια νέα λίστα ελεύθερων ποδοσφαιριστών με τους υποψήφιους να είναι πολλούς . Πιο συγκεκριμένα από την Κυριακή το βράδυ βρίσκεται στο Ηράκλειο για να δοκιμαστεί ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός Σαμίρ Μπενμεζιάν που αγωνιζόταν στην Γ΄ κατηγορία της Γαλλίας με τη Λε Πόντε αλλά συνοδεύεται από πολύ καλές συστάσεις και αυτό το δείχνουν και τα στατιστικά του. Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον υπάρχει για τον πρώην σέντερ φορ της Λάρισας από την Γκαμπόν Ντανιέλ Κουζέν ενώ εξετάζεται και η περίπτωση ενός Ισπανού και ενός Ολλανδού επιθετικού που τον γνωρίζει πολύ καλά ο Νίκος Μαχλάς. 
Τράβηγμα στον προσαγωγό ο Παπουλής 
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα το φιλικό με τον Εργοτέλη είχε και απώλειες για τον ΟΦΗ καθώς ο Φώτης Παπουλής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίας και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό κάτι που σημαίνει ότι ο 26χρονος επιθετικός θα πρέπει να μείνει για 10 μέρες εκτός προπονήσεων για να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Όσο για τον Καμπάνταη έχει ενοχλήσεις στην αριστερή μνήμη από το δυνατό μαρκάρισμα του Γιοβάνοβιτς αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν ρεπό την Κυριακή και την Δευτέρα το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook