Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του παίκτη

Αποχώρησε η Μαρία Πανταζή από τη Δομινικανή Δημοκρατία και το Survivor 2 στο χθεσινό επεισόδιο. Το Συμβούλιο του νησιού βρήκε τις ομάδες σε καλό κλίμα να σκέφτονται πως θα είναι το Πάσχα μακριά από τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Παρόλο που οι Μαχητές μέσα σε δύο μέρες έχασαν δύο παίκτες, συνεχίζουν να υπερτερούν αριθμητικά των Διασήμων. Οι Μαχητές μετά και την αποχώρηση της Μαρίας Πανταζή, που έμεινε περίπου δύο εβδομάδες στο παιχνίδι είναι 10, ενώ οι Διάσημοι είναι οκτώ.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, το Symbol game, νικητές αναδείχθηκαν η Βιργινία στις γυναίκες και ο Νάσος στους άντρες. Έτσι η Βιργινία, πήρε το δεύτερο ατομικό της σύμβολο και προπορεύεται σε σχέση με τις υπόλοιπες παίκτριες, ενώ ο Νάσος ήταν η πρώτη φορά που πήρε το σύμβολο.

Και σε αυτό το παιχνίδι υπήρχε έπαθλο φαγητού. Η Βιργινία επέλεξε τον Χάρη και τον Νικόλα για να γευτούν από δύο κομμάτια κανταΐφι, ενώ ο Νάσος επέλεξε τον Γιάννη και τον Μιχάλη.

Από το αγώνισμα υπήρξε και μία …απώλεια. Ο Σώζων τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και έκανε ράμματα, αλλά στο τέλος της ημέρας επέστρεψε στην καλύβα τους.

Ο παίκτης των Διασήμων πάτησε άσχημα πάνω στην κρεμαστή γέφυρα, με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα κάτω και να χτυπήσει μύτη και στόμα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Σώζων συνέχισε κανονικά το αγώνισμα και έφτασε μέχρι τον τερματισμό, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Χάρη Γιακουμάτο. Φυσικά, αμέσως πήγε στον γιατρό, ο οποίος του έκανε δέκα ράμματα μέσα από το κάτω χείλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook