Ο ΟΦΗ “κατάπιε” τον Άρη κερδίζοντας τον με 2-0, σφράγισε την άνοδο και πλέον είναι έτοιμος να στεφθεί πρωταθλητής της Football League.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε με 4-2-3-1 και μοναδική αλλαγή, σε σχέση με το ματς της Πάτρας, τον Λεάλ στην θέση του Ντίνα. Ο Δημήτρης Σπανός από την πλευρά του δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη τοποθετώντας τον Πλατέλλα στον άξονα προκειμένου να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ιδιαίτερα νευρικό με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο και τον ΟΦΗ να εμφανίζεται ιδιαίτερα νευρικός με αποτέλεσμα να χάνει αρκετές μπάλες και κατά συνέπεια ο Άρης να βγαίνει στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τρεις φορές μέσα στο δίλεπτο 19′ – 21′ και τον ΟΦΗ να μην μπορεί να αντιδράσει. Το παιχνίδι έγινε ξανά ισορροπημένο μετά το 25′ και όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Τελικά στο 44′ Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης, Βουό έκρυψαν την μπάλα που είχε τελικό αποδέκτη τον Μάνο που με πλασέ έκανε το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε και το πρώτο. Στο 47′ ο Λεάλ θα βρει τον Βουό που με έναν κεραυνό στην γραμμή της περιοχής του Άρη έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα!

Ο ΟΦΗ είχε βάλει τις βάσεις για τη νίκη από πολύ νωρίς με τον Άρη να απειλεί μόνο μέσα από στημένες φάσεις όπου σε μια από αυτές ο Στρέζος έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Μπαργκάν. Στην συνέχεια του αγώνα, ήταν ένας μονόλογος για τον ΟΦΗ που δεν απειλήθηκε καθόλου από τον πολυδιαφησμένο Άρη που το μόνο που έκανε ήταν να γυρίζει την μπάλα. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου διαχειρίστηκαν πολύ σωστά το υπέρ τους σκορ φτάνοντας σε μια πολύ ευκολή νίκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook