Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Γιώργος Πετράκης, που έκανε λόγο για εξέλιξη της ομάδας του με βάση τον σχηματισμό που χρησιμοποιεί.

Ο 30χρονος προπονητής επισήμανε ότι αφού επιτεύχθηκε ο στόχος της παραμονής η ομάδα του απελευθερωμένη πηγαίνει πλέον για ό,τι καλύτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, διότι σήμερα πραγματικά έγινε ένας ωραίος αγώνας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή και ελέγχαμε το παιχνίδι και τον ρυθμό, ήμασταν σε κάποια κομμάτια πάρα πολύ καλοί όσον αφορά την κατοχή στο δικό μας μισό και το πώς καταφέραμε να περιορίσουμε αισθητά τη Δόξα Δράμας σαν ομάδα, αλλά είχαμε ένα μικρό υπόλοιπο όσον αφορά την τελική ενέργεια και κοντά στην αντίπαλη εστία παρότι φτάσαμε αρκετές φορές δεν καταφέραμε να κάνουμε ιδιαίτερες ευκαιρίες. Το ίδιο ισχύει και για την απέναντι πλευρά, διότι στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα, είχαμε και πάλι τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και νομίζω ότι φανήκαμε περισσότερο απειλητικοί, καταφέραμε και πετύχαμε δύο γκολ, χάσαμε και 1-2 καλές ευκαιρίες και όλο αυτό μας κάνει και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το περισσότερο που με χαροποιεί είναι ότι βλέπω ότι η ομάδα, και με βάση τον σχηματισμό που τώρα παίζουμε, έχει εξελιχθεί, έχουμε γίνει αρκετά καλοί σε κάποια πράγματα που εμείς θεωρούμε πολύ σημαντικά. Αυτό σίγουρα έχει να κάνει με την ποιότητα των παικτών που έχω κι εγώ στα χέρια μου και πραγματικά τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Δόξας και σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση».

Για το θέμα των αδειοδοτήσεων της Super League και αν το “παρακολουθεί” η ομάδα: «Στο μόνο που μπορώ να τοποθετηθώ είναι αυτό που αφορά τη δική μου δουλειά. Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Βλέποντάς το απ’ έξω αυτό που γνωρίζω είναι ότι η ομάδα μας κάνει το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα ώστε να είμαστε καλά ακόμα και σε αυτόν τον τομέα. Όσον αφορά την 4η θέση, όπως έχω ξαναπεί εμείς τώρα πλέον έχουμε πετύχει τον πρώτο στόχο, που ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία κι η ομάδα δείχνει ότι πραγματικά πλέον μπορεί και πιο απελευθερωμένα να “κυνηγήσει” ό,τι καλύτερο. Το ό,τι καλύτερο για εμάς είναι σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε αυτή την εικόνα, να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους και το τι θα καταφέρουμε στο τέλος θα το δείξει η πορεία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook