Το πιο hot ζευγάρι της Αμερικής, ο Κρις Χάμφρεϊς και η Κιμ Καρντάσιαν απολάμβανε την εβδομάδα του μέλιτος στο Κάπρι της Ιταλίας, έχοντας ανοιχτή γραμμή με τον λογιστή τους. Τους ενημέρωσε για το… φούσκωμα των τραπεζικών λογαριασμών τους μόλις λίγες ημέρες μετά τον «εκτυφλωτικό» γάμο τους στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας.

Οι κοινοί θνητοί συνήθως τρέχουν και δεν φτάνουν για τα έξοδα μιας γαμήλιας τελετής. Ομως ο άσος του ΝΒΑ και η σεξοβόμβα των reality είδαν τον γάμο τους να μετατρέπεται σε χρυσωρυχείο. Ηδη οι νεόνυμφοι έγιναν πλουσιότεροι κατά 18.000.000 δολάρια.

Παράλληλα είχαν και τα… τυχερά τους, αφού ο μυθικός γάμος ουσιαστικά δεν τους στοίχισε ούτε σεντ. Οχι γιατί συμμετείχαν με τον οβολό τους στη λίστα γάμου οι 500 προσκεκλημένοι (μεταξύ αυτών οι Εύα Λονγκόρια, Λίντσεϊ Λόχαν, Λαλά Βάσκεζ, Ράιαν Σίκρεστ κ.ά.), αλλά επειδή το ζευγάρι φρόντισε να προωθήσει εμπορικά τον γάμο σαν να πρόκειται για αυτοτελές επεισόδιο reality.

Κατ’ αρχάς, αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, η αμερικανική έκδοση του περιοδικού «People» πλήρωσε 3.000.000 δολάρια για να αποκτήσει κατ’ αποκλειστικότητα τα φωτογραφικά δικαιώματα του γάμου και της δεξίωσης. Το «People» είχε πληρώσει άλλα 300.000 δολάρια για να ανακοινώσει αποκλειστικά τους αρραβώνες του ζευγαριού. Παράλληλα, η αγγλική έκδοση του «OK!» κατέβαλε 100.000 δολάρια για τα φωτογραφικά δικαιώματα του πάρτι της νύφης πριν από τον γάμο.

Βεβαίως τα χρήματα αυτά μοιάζουν με ψίχουλα μπροστά στα 15.000.000 δολάρια που θα εισπράξει το ζευγάρι από το Ε! Entertainment για την προβολή ενός έκτακτου τετράωρου reality show με τίτλο «Kim\’s Fairytale Wedding: A Kardashian Event» τον ερχόμενο Οκτώβριο. Το κανάλι πλήρωσε έξτρα για τον γάμο, αφού δεν θα προβάλει παρά ελάχιστα στιγμιότυπα από αυτόν στο εβδομαδιαίο reality της οικκογένειας Καρντάσιαν. Κάπως έτσι μαζεύτηκαν τα 18.000.000 δολάρια, τα οποία μπήκαν στον κοινό κουμπαρά του ζευγαριού.

ΤΑ… ΤΥΧΕΡΑ

Ασφαλώς και οι νεόνυμφοι είχαν και άλλα έσοδα. Η Κιμ έλαβε ως δώρο από τη σχεδιάστρια Βέρα Γουάνγκ το νυφικό της μαζί με άλλα δύο βραδινά φορέματα συνολικής αξίας 60.000 δολαρίων. Το μέικ απ, το χτένισμα και η βιντεοσκόπηση όλης της προετοιμασίας του γάμου, της τελετής και του πάρτι, αξίας 150.000 δολαρίων, καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από το E! Entertainment.

Η Perrier-Jouet Champagne προμήθευσε δωρεάν σαμπάνιες στον γάμο αξίας 400.000 δολαρίων. Η τούρτα αξίας 20.000 δολαρίων ήταν προσφορά του Hansen\’s Bakery. Ο στολισμός του κτήματος Sotto Il Monte που φιλοξένησε την τελετή αλλά και το πάρτι με λευκά τριαντάφυλλα Αφρικής, ασπρόμαυρο ντεκόρ, τέντες, φωτισμό κ.ά θα τους κόστιζαν κοντά στα 2.000.000 δολάρια. Ας όψεται όμως η εταιρεία Mark’s Garden που τα έκανε δώρο στους νεόνυμφους.

Και αφού το ζευγάρι δεν πλήρωσε για τον στολισμό, ήταν δυνατό να πληρώσει για το catering; Ασφαλώς όχι. Το χαβιάρι, τα kobe burgers, η τρούφα, τα cupcakes και τα υπόλοιπα εδέσματα για τους 500 προσκεκλημένους κόστισαν 750.000 δολάρια. Ο λογαριασμός πήγε κατ’ ευθείαν στο λογιστήριο του τηλεοπτικού σταθμού Ε! Entertainment.

Το ζευγάρι δεν πλήρωσε ούτε καν για τη δημιουργία και την εκτύπωση 400 προσκλητηρίων κόστους 10.000 δολαρίων, αφού τα προσέφερε η εταιρεία Lehr & Black. Ακόμη και το bachelorette party της Κιμ, κόστους 50.000 δολαρίων, ήταν προσφορά του φημισμένου Tao στο Λας Βέγκας!

ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ

Για τι πλήρωσε το ζευγάρι; Για τις βέρες αλλά και για το μονόπετρο. Οχι όμως στην εμπορική αξία τους, αλλά μάλλον στη χονδρική. Οι βέρες τους αξίζουν 1.000.000 δολάρια και το μονόπετρο 20,5 καρατίων της Κιμ περί τα 2.000.000 δολάρια, όλα από τον οίκο Lorraine Schwartz, που φρόντισε να κάνει μια γενναιόδωρη έκπτωση.

Ο Κρις Χάμφρεϊς και η Κιμ Καρντάσιαν δεν αποκλείεται, όταν επιστρέψουν από το ταξίδι του μέλιτος, να πουλήσουν το βίντεο και τις φωτογραφίες από αυτό σε περιοδικά και τηλεοπτικούς σταθμούς, προσθέτοντας έτσι επιπλέον μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Αυτά δεν είναι καλά, αλλά… χρυσά στέφανα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook