Την Kate Beckinsale τη γνωρίσαμε από το Van Helsing και το Aviator. Αλλά την μάθαμε «καλύτερα» όταν άρχισε να μιμείται τη Sharon Stone στην «ερμηνεία» των πιο επίμαχων σκηνών του Βασικού Ενστίκτου.

Τότε ήταν που όλοι άρχισαν να την αποκαλούν νέα Sharon, κάτι που η ίδια αρνήθηκε.

\"\"

Ελα όμως που λίγο καιρό μετά ήλθε και η πρόταση «κερασάκι» να πρωταγωνιστήσει στην συνέχεια της Ολικής επαναφοράς (Total Recall) που γυρίστηκε πριν από 21 ολόκληρα χρόνια με τότε πρωταγωνίστρια την Stone και το ζήτημα της… διαδοχής ήλθε και πάλι στην επιφάνεια… Η ηθοποιός αποδέχθηκε κι έτσι σε λίγους μήνες θα την δούμε στον ρόλο που πριν από πολλά πολλά χρόνια είχαμε δει την ξανθιά σεξοβόμβα Sharon Stone.

\"\"

Στον ρόλο του τότε πρωταγωνιστή Arnold Schwarzenegger θα δούμε τον Collin Farrell, αλλά όπως καταλάβατε με αυτόν λίγοι ασχολούνται.

\"\"

Εκτός από τα πλούσια προσόντα της, η πρωταγωνίστρια, όμως, έχει ένα ακόμη πλεονέκτημα. Μάλλον και το μεγαλύτερο: Είναι σύζυγος του σκηνοθέτη της ταινίας Len Wiseman. Λεπτομέρειες δηλαδή…
 
Το star.gr αναφέρει ότι υποψήφιες για τον συγκεκριμένο ρόλο ήταν η Diane Kruger, η Kate Bosworth και η Jessica Biel. Αλλά εκείνη που είχε το μεγαλύτερο… ατού πήρε και τον ρόλο. Εμ… έτσι είναι αυτά…

\"\"

Τα γυρίσματα μόλις ολοκληρώθηκαν και η ταινία έχει μπει στην διαδικασία του μοντάζ. Το αποτέλεσμα θα το δούμε λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Και τότε θα σας πούμε με σιγουριά εάν παίρνει το χρίσμα της επόμενης Sharon ή μιας απλά wanna be sexy super star.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook