Ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα η τοποθέτηση 372 νέων κάδων απορριμμάτων στην πόλη του Ηρακλείου. 

Πρόκειται για μια ακόμη ενέργεια στην οποία προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου  στο πλαίσιο της ανανέωσης του εξοπλισμού της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Στόχος της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι η ενίσχυση του δικτύου εντός των τειχών, η αντικατάσταση των παλιών, φθαρμένων κάδων και η βελτίωση της γενικότερης εικόνας του Ηρακλείου. Αξίζει να επισημανθεί ότι οι παλιοί κάδοι που αποσύρονται από τα κεντρικά σημεία της πόλης θα επισκευαστούν, εφόσον κάτι τέτοιο είναι εφικτό, από το προσωπικό της υπηρεσίας και θα τοποθετηθούν εκ νέου σε άλλα σημεία του Δήμου. 

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης ανέφερε: «Παράλληλα με την ευρεία ανανέωση του στόλου των οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, τις παρεμβάσεις μας στο Αμαξοστάσιο, τα μεγάλα έργα και τα Ευρωπαϊκά προγράμματα που αξιοποιεί ο Δήμος μας, συνεχίζουμε και το πρόγραμμα ανανέωσης του εξοπλισμού μας, έτσι ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης μας και να κάνουμε την αποκομιδή των απορριμμάτων πιο λειτουργική και γρήγορη.

Για να έχουμε όμως καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει όλοι να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση και με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να υπενθυμίσω στους συμπολίτες μας, ότι θα πρέπει να τοποθετούμε τα απορρίμματά μας σε καλά δεμένες σακούλες μέσα στους κάδους και να φροντίζουμε τα καπάκια τους να παραμένουν κλειστά. Αν όλοι μας προσέχουμε λίγο παραπάνω, η πόλη θα διατηρηθεί καθαρή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook