Υλικά:

2 φλιτζ. αλεύρι αμυγδάλου

2 ασπράδια αβγού

1/4 φλιτζ, μέλι

1/2 φλιτζ. τριμμένο αμύγδαλο

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με το μέλι. Σιγά σιγά ρίχνουμε και το αλεύρι αμυγδάλου.

Πλάθουμε καλά το μείγμα μέχρι να δημιουργηθεί μία ζύμη που θα κολλάει.

Παίρνουμε μία κουταλιά από την ζύμη, την πλάθουμε σε μπαστουνάκι και κάνουμε μία μικρή καμπύλη. Το βάζουμε πάνω στο ταψί μας.

Συνεχίζουμε και με το υπόλοιπο μείγμα.

Πασπαλίζουμε με το τριμμένο αμύγδαλο.

Ψήνουμε 13-15 μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα απολαμβάνουμε με μία κούπα ζεστό καφέ.

Πηγή: huffingtonpost.gr