Ένας νέος άνθρωπος μόλις 21 ετών και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός επεισοδίου μεταξύ άνω των 30 ατόμων (πιθανότατα οπαδοί του ΟΦΗ, του Ηροδότου και του Παναθηναικού), το οποίο σημειώθηκε στο ύψος του Παγκρητίου Σταδίου τα ξημερώματα στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα. και σύμφωνα με την Α.Δ. Ηρακλείου οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κράνη και κουκούλες και χρησιμοποίησαν λοστούς, πέτρες, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος με καταγωγή από τα Μάλια, οπαδός του Παναθηναικού, τραυματίστηκε θανάσιμα με μαχαίρι, ενώ  η συμπλοκή προέκυψε κατά πάσα πιθανότητα, αν και τα αίτια διερευνώνται ακόμα από τις αστυνομικές αρχές, μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων που είχαν δώσει στο σημείο \”ραντεβού\” για να λύσουν τις διαφορές τους.

Σημειώνεται οτι η Αστυνομία έχει πραγματοποιήσει για την ώρα 4 συλλήψεις, ενώ οι οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, που ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν και τα υπόλοιπα άτομα, που συμμετείχαν στη συμπλοκή και να προσδιοριστεί – εξατομικευτεί το είδος της εμπλοκής τους.

Οι δύο σοβαρά τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Εν τω μεταξύ, πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι από το πρωί σε ανοιχτή γραμμή με την αστυνομία ζητώντας ενημέρωση για το θέμα. Μάλιστα προσωπικά επικοινώνησε με στελέχη της αστυνομίας, προκειμένου να ενημερωθεί για το τι ακριβώς συνέβη και που βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας.
Για το θέμα αυτό θα συνεδριάσει εκτάκτως η ΠΑΕ ΟΦΗ στις 6 το απόγευμα για να πάρει σκληρές αποφάσεις για τυχόν εμπλεκόμενους οπαδούς του ΟΦΗ σε αυτό το θλιβερό γεγονός .Όπως δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΟΦΗ, «τα καταδικάζουμε σαν σωματείο και κοινωνία, όλα αυτά που έγιναν. Θα περιμένω επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία. Δεν μπορώ εγώ να ονομάσω τους δράστες. Δεν έχουμε στοιχεία. Αν έχει στοιχεία η Αστυνομία , θα τα δούμε» – τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook