Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 7 έως 16 χρονών, για να περπατήσουν από το όμορφο χωριό Στύλος, παράλληλα με τον Κοιλιάρη ποταμό, μέχρι την τοποθεσία Πλατανάκια, στην επαρχία Αποκορώνου, την Κυριακή 15 Απριλίου 2018.

Η πεζοπορία είναι σε αργούς ρυθμούς σε εύκολο μονοπάτι και χωματόδρομο, που περνούν δίπλα στον Κοιλιάρη ποταμό, ο οποίος εκβάλει στην παραλία των Καλυβών. Η συμμετοχή στην εξόρμηση αυτή θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά, περπατώντας στην γεμάτη πλατάνια αυτή περιοχή του νομού μας, να χαρούν τον δροσερό καθαρό αέρα της ανοιξιάτικης φύσης και να γνωρίσουν μια όμορφη τοποθεσία που βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη μας. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους μικρό σακίδιο, που να έχει μέσα παγουράκι με νερό, κολατσιό, αδιάβροχο αντιανεμικό μπουφάν και καπελάκι.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30 π.μ., κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 2821044647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 13/04. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Ιωάννης Φραντζεσκάκης και συνοδοί μέλη του Δ.Σ..

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook