Καλούν τους θεσμικούς φορείς να μην παραστούν στην εκδήλωση της εταιρείας και θα διοργανώσουν διαδήλωση

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν με κάθε τρόπο , είναι τα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης», στην εκδήλωση που διοργανώνει η εταιρεία Fraport  για την παρουσίαση των σχεδίων για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του αεροδρομίου Χανίων».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 της Πέμπτης 19 Απριλίου σε ξενοδοχείο στην πόλη των Χανίων, ενώ σήμερα το απόγευμα μέλη της Πρωτοβουλίας συναντήθηκαν προκειμένου να οργανώσουν τις δράσεις τους.

Όπως είπε το μέλος της Πρωτοβουλίας Αντώνης Σκαμνάκης, είναι βέβαιο πως θα διοργανωθεί διαδήλωση στον χώρο της εκδήλωσης και παράλληλα κάμεσε τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων να μην παραστούν στην εκδήλωση  την οποία χαρακτήρισε ως «κοροιδία».

«Έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι η εν λόγω εταιρεία πήρε τα ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια, τις πύλες εισόδου της χώρας, κατόπιν ενός εκβιασμού και παρέλαβε ένα ολοκαίνουριο αεροδρόμιο που έγινε με χρήματα των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών. Ως εκ τούτου δεν αντιλαμβανόμαστε τι πλάνα έχει και νομίζουμε ότι αυτή η εκδήλωση είναι μια εκδήλωση “κοροϊδία”» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook