Όλα ξεκίνησαν με την δοκιμασία που κλήθηκε να αναλάβει ο συμπαίχτης τους Ανδρέας Ανδριανός, που πρόσφατα επέστρεψε στο παιχνίδι, σύμφωνα με την οποία θα δημιουργούσε μόνος του με όποιο τρόπο ήθελε τα ζευγάρια που θα πήγαιναν στο κόκκινο δωμάτιο

Απίστευτος καβγάς διαδραματίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο του «Power of Love» με πρωταγωνίστριες την Αθηνά Χρυσαντίδου και την Αλεξάνδρα Ορφανού.

Όλα ξεκίνησαν με την δοκιμασία που κλήθηκε να αναλάβει ο συμπαίχτης τους Ανδρέας Ανδριανός, που πρόσφατα επέστρεψε στο παιχνίδι, σύμφωνα με την οποία θα δημιουργούσε μόνος του με όποιο τρόπο ήθελε τα ζευγάρια που θα πήγαιναν στο κόκκινο δωμάτιο. Το πρώτο ζευγάρι ήταν η Τζούλια και ο… Δώρος. Μόλις τελείωσαν την συζήτηση τους, η Τζούλια ενημέρωσε τα κορίτσια με ποιον βρέθηκε στο δωμάτιο και τότε ήταν που άναψαν τα αίματα.

Η Αθηνά δεν χάρηκε ιδιαίτερα με αυτό που συνέβη και σχολίασε την επιλογή του Ανδρέα λέγοντας: «Τραγικός! Μόνο αυτό έχω να πω. Τραγικός»! Η Αλεξάνδρα Ορφανού της απάντησε λέγοντας: «Εγώ μια χαρά το βρίσκω. Τραγικός γιατί; Επειδή άλλαξε τα ζευγάρια; Πλάκα έχει… Να μιλήσουν πήγαν οι άνθρωποι, όχι για να κάνουν κάτι. Παιχνίδι είναι…». Η Αθηνά αντέδρασε πάνω σε αυτό και της είπε φανερά εκνευρισμένη: «Βρε κοριτσάκι μου, για σένα μπορεί να είναι παιχνίδι, για μένα δεν είναι παιχνίδι» Η λογομαχία που ακολούθησε ήταν η εξής:

-Αλεξάνδρα: Μη με λες κοριτσάκι μου, δεν μου αρέσει. Αλεξάνδρα με λένε.
-Αθηνά: Για μένα δεν είναι παιχνίδι, με προσβάλει.
-Αλεξάνδρα: Αν δεν είναι παιχνίδι πήγαινε σπίτι σου.
-Αθηνά: Ορίστε;
-Αλεξάνδρα: Άμα δεν είναι παιχνίδι πήγαινε σπίτι σου.
-Αθηνά: Δεν θα μου πεις εσύ που θα πάω! Δεν χρειάζεται να το συνεχίζεις!

Η Αθηνά έληξε την συζήτηση τους αποχωρώντας από το δωμάτιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook