Προβολή και συζήτηση του ντοκιμαντέρ: “ΣΑΟΡ αντανάκλαση της κρίσης;”, θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση στον κινηματογράφο cineland Παντελής, την Τετάρτη 18 Απριλίου στις 18.00 το απόγευμα.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με συντονίστρια τη δημοσιογράφο Ιωάννα Καψάλη, ενώ με το κοινό θα συζητήσουν ο Μηνάς Σαματάς – Καθηγητής Κοινωνιολογίας ΠΚ, ο Ματθαίος Καπετανάκης Δημοσιογράφος – Απόφοιτος ΠΜΣ Κοινωνιολογίας ΠΚ και ο Ανδρέας Βάββος – Απόφοιτος Ψυχολογίας ΠΚ

Αντί εισόδου, ενισχύουμε το φαρμακείο του εθελοντικού ιατρείου κοινωνικής αλληλεγγύης Ρεθύμνου με φάρμακα: αντιυπερτασικά, αντιδιαβητικά, καρδιολογικά, αναπνευστικά, υπολιδαιμικά, αντιελκωτικά του στομάχου, ινσουλινη, αλοιφές.

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ:

Είναι οι πρώτοι ανά την Ελλάδα που οργανώθηκαν και κινητοποιήθηκαν για να μη βρεθούν στο δρόμο. Απέτρεψαν εκατοντάδες πλειστηριασμούς.

Η πίεση αυξανόταν σταδιακά. Η κατάσταση άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου. Η διαμαρτυρία έγινε ακόμη πιο δυναμική.

Σημειώθηκαν οι πρώτες συλλήψεις. Χάθηκαν σπίτια ηλικιωμένων.

Κοινωνία και μέσα ενημέρωσης αποσιώπησαν; Οι απαντήσεις έπεισαν; Η ένταση κορυφώθηκε; Η κάθαρση επήλθε;

Ένα ντοκιμαντέρ που αξιοποιεί τη δημοσιογραφική εργασία σε ένα θέμα που έλαβε πανελλαδικές διαστάσεις, που αναδείχθηκε πανεπιστημιακά για να βγει στην κοινωνία. Για να καταγράψει. Για να προβληματίσει. Για να αναζητήσει. Και να απαντήσει;  ΟΧΙ! Η απάντηση είναι ένα… ερώτημα. Αυτό γιατί με απαντά, εμένα; Με αφορά; Τι θα έκανα εγώ; Ως πού θα έφτανα; Γιατί;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook