Τραγική κατάληξη είχε ο ακούσιος αυτοτραυματισμός του 39χρονου σκοπού της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Λάρισας, που δέχθηκε σφαίρα από το ίδιο του το όπλο την ώρα που το καθάριζε.

Τα βαρύτατα τραύματα που υπέστη σε καίρια όργανα, του έκοψαν τελικά το νήμα της ζωής.

Ο 39χρονος αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος σχεδόν εξ\’ επαφής στην σκοπιά του, όταν άρχισε να καθαρίζει το υπηρεσιακό του αυτόματο πιστεύοντας πως ήταν άδειο. Όμως, υπήρχε σφαίρα στην θαλάμη και το υποπολυβόλο εκπυρσοκρότησε ξαφνικά! Το βλήμα χτύπησε στο στήθος τον 39χρονο φρουρό, που σωριάστηκε αιμόφυρτος.

Αμέσως έτρεξαν κοντά του συνάδελφοί του που του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, ώσπου να φτάσει το ασθενοφόρο.

Όμως, χάθηκε πολύτιμος χρόνος καθώς χρειάστηκε να κληθεί γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής για να κατεβάσουν με ασφάλεια τον άτυχο φρουρό από την στενή σκοπιά!

 Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λάρισας, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η σφαίρα τον είχε τραυματίσει βαρύτατα στον πνεύμονα και την καρδιά και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον σώσουν. Όμως, μετά από μία εβδομάδα σκληρής πάλης με τον θάνατο, ο 39χρονος υπέκυψε.

Στην Ορεστιάδα, οι αστυνομικοί ερευνούν τα αίτια που οδήγησαν έναν 25χρονο επαγγελματία οπλίτη να βάλει τέλος στη ζωή του μπροστά στα μάτια τους! Τα περιπολικά έφτασαν στο σπίτι του νεαρού στρατιωτικού όταν ειδοποιήθηκαν από περίοικους ότι πυροβολούσε στον αέρα.

 Όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, πριν προλάβουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να του μιλήσουν, ο 25χρονος έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και αυτοπυροβολήθηκε! Ένα ασθενοφόρο τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου όμως υπέκυψε λίγο αργότερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook