Ζει με τα αδέσποτα «παιδιά» της και δεν ντρέπεται να ζητιανεύει για αυτά

Μακριά από τη Ρόδο, αποτραβηγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, τα πάρτι και διεθνές τζετ σετ η άλλοτε πασίγνωστη τρανσέξουαλ Τζένη Χειλουδάκη ζει στη Σητεία και τα φέρνει πολύ δύσκολα με τα οικονομικά της. Τη δεκαετία του ’90 η Χειλουδάκη είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας  λόγω της σχέσης της με τον τότε εισαγγελέα Ρόδου, Γιώργο Σακελλαρόπουλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ροδιακή» η Χειλουδάκη εργάζεται  περιστασιακά ως DJ και έχει να λαμβάνει χρήματα που υποστηρίζει ότι της χρωστούν από εκδοτικό οίκο. Ωστόσο αδυνατεί να ανταποκριθεί στα έξοδά της και υπέβαλε αίτηση για το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης των 200 ευρώ.

Η Τζένη Χειλουδάκη έχει αφιερώσει τη ζωή της στα αδέσποτα ζώα. Εξομολογείται πως ζει με δωρεές αφού «εκεί με οδήγησε η χαζομάρα της νιότης μου που δεν κράτησα τα χρήματά μου όταν αυτά έπεφταν τσουβάλια στα πόδια μου».

Σήμερα φροντίζει εννέα «σκυλόπαιδα» και εννέα «γατόπαιδα», όπως τα αποκαλεί. «Δεν ντρέπομαι καθόλου να κάνω τη ζητιάνα για αυτά…. Καθόλου όμως…. Ανθρώπινο είναι… Μέχρι λοιπόν να γίνει το δικαστήριο και να πάρω τα χρήματα που μου οφείλει ο εκδοτικός οίκος, θα ζητιανεύω για να είναι ασφαλή και χορτάτα τα “παιδιά” μου…», εξομολογείται και μάλιστα αυτή την περίοδο προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η Νεφέλη, το σκυλί που έσωσε πριν από 10 χρόνια από τη Ρόδο «από ένα πρεζόνι που πάνω στη χαρμάνα του είχε ξεκοιλιάσει τη γάτα του και σίγουρα η Νεφέλη θα κακοπερνούσε στα χέρια του», λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος η τρανσέξουαλ Χειλουδάκη, αποκαλύπτει ακόμη ότι φίλος της από τη Θεσσαλονίκη της καλύπτει τα έξοδα για το ηλεκτρικό ρεύμα και το τηλέφωνο και επειδή χρειάστηκε δύο φορές να της καλύψει η μητέρα της το ενοίκιο από την σύνταξή της υπέβαλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και από τον επόμενο μήνα πλέον, θα παίρνει το επίδομα των 200 ευρώ ως άπορη, μέχρι τουλάχιστον να τελεσφορήσει στα δικαστήρια η περιπέτειά της με τον εκδοτικό οίκο και να πάρει τα χρήματα που της οφείλονται.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook